USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Футболіста «Волині» викликали до «молодіжки» України

13 Серпня 2012 15:08
Нападник луцької «Волині» Олексій Бабир в неділю отримав виклик до лав молодіжної збірної України. Остання у середу, 15 серпня гратиме матч відбору на чемпіонат Європи-2013 із словенцями в столиці.

Про це повідомили на сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, спочатку до збірної викликали іншого нападника «Волині» - Євгена Павлова. Він цього сезону встиг забити чотири голи у чемпіонаті молодіжних команд. Однак, після травми, отриманої Євгеном у грі із «Динамо»-М, в суботу « нападник був змушений повернутися до Луцька.

Прогалину у нападі головний тренер молодіжки Павло Яковенко вирішив заповнити іншим лучанином – Олексієм Бабирем, який вже має досвід виступів за «молодіжку».

Загалом, українська молодіжна команда після семи турів набрала 11 очок і наразі посідає третю сходинку в групі. Попереду перебувають шведи (19 пунктів) та словенці (17 очок). Вони мають на одну гру більше.

Відтак, аби продовжити боротьбу за вихід в фінальну частину турніру, у команди Павла Яковенка лише один вихід − виграти всі наступні матчі (проти Словенії й Мальти удома та Швеції на виїзді) і чекати сприятливих результатів у поєдинках суперників.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus