USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Динамо» покарали за розгром фанами луцького стадіону

4 Травня 2012 15:58
Дисциплінарний комітет футбольної Прем’єр-ліги оштрафував київське «Динамо» на 60 тисяч гривень за бешкет, який влаштували фани столичної команди на луцькому стадіоні «Авангард».

Про це повідомляє УРА-Інформ.

Киян покарали за матч проти луцької «Волині», що пройшов в рамках 28-го туру чемпіонату країни. Згідно з рапортом ФФУ, фанати «Динамо» застосували піротехнічні засоби, а також зламали 165 пластикових сидінь.

Вони кидали в бік уболівальників «Волині» деталі сидінь. Таким чином, київські вболівальники намагалися спровокувати бійку. Співробітники міліції вибудували живий коридор, щоб уникнути зіткнень.

Отож, за такі дії столичних фанів вирішили оштрафувати «Динамо» на 60 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучник Показати IP 5 Травня 2012 01:04
Треба було на 600 тисяч от тоді дойшло б!!! А може й ні в нас люди стадо один бекнув і всі побігли.
максим Показати IP 24 Травня 2012 09:40
а просто пусть играют на пустом стадионе годик или два пока сами своих доморощеных дебилов не успокоят,вот тогда Суркис сам все в порядок приведет и приятно снова будет ходить на футбол и смотреть игры

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus