USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Дружина Демяненка розповіла про побут в Луцьку. ФОТО

24 Вересня 2012 14:47
Дружина головного тренера ФК «Волинь» Анатолія Демяненка, Ірина задоволена життям в Луцьку. Так, їй до вподоби місце розташування житла, де мешкає родина коуча.

Про це вона розповіла виданню «Сегодня».

Зі слів Ірини Демяненко, вона задоволена умовами проживання в Луцьку. Зокрема клуб забезпечив родину тренера квартирою в центрі міста поруч з гімназією № 4. «А чим Луцьк поганий? У нас все поруч, є парк, тихі місця з дітьми гуляти, хороші школи, магазини. Той же Київ майже поруч. Та й у новому місті вже знайомствами обростаємо, ось на дні народження у однокласника Дениса були», - розказала вона.

Також жінка повідала, що старший син вчиться в ЗОШ № 1. Каже, що порадили цей заклад, бо «там іноземні мови глибше вчать». «Ось 1 вересня ми всією сім'єю на лінійку і з'явилися. Благо, що матчу не було в цей день», - додала вона.

До слова, Ірина Демяненко на матчі команди, яку тренує чоловік, не ходить. Як пояснив наставник «хрестоносців», дружина відвідала один з матчів клубу, який «Волинь» програла. «Ми програли - і більше вона на «Авангард» ні ногою», - розповів Анатолій Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Hunt Показати IP 24 Вересня 2012 14:53
Гарна у Дем'яненка жіночка (молода), і дітки теж гарні. Васильовичу, щастя Вам у особистому житті і успіху на професійній ниві. :-)
Роман Показати IP 25 Вересня 2012 00:15
Я так розумію, що це друга дружина у Анатолія Васильовича. Из интервью корреспонденту «БЛИКа» 19 Февраль 2009 – Дети до сих пор с вами живут? – Да, живем вчетвером – с супругой Еленой, сыном Тарасом и дочкой Катей. Кате 18 лет, учится в университете. Тарасу 25. Занимается бизнесом. А до этого играл в теннис. Дошел до мастера спорта. Даже выступал 5–6 лет назад за сборную Украины в розыгрыше Кубка Дэвиса – играл с кем-то в паре. Но затем с теннисом покончил. Просто не видел для себя перспективы.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus