USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Бубка піде «на розбірки» за українського боксера. ФОТО

3 Серпня 2012 18:34
В українського боксера через помилку суддів відібрали перемогу. З головою Федерації боксу розмовлятиме Сергій Бубка.

Про це інформує «Сегодня».

У Лондоні знову Олімпійський скандал. Цього разу з боксерами.

Учора відбувся поєдинок українського боксера Євгена Хитрова з британським спортсменом Ентоні Огого. Попри очевидну перевагу українського боксера, а також два нокдауни у другому раунді, судді віддали перемогу господарю рингу.

По закінченню поєдинку судді деякий час вагались з прийняттям рішення, оскільки нарахували однакову кількість балів. Однак, вирішальним чинником став підрахунок «брудних ударів». І саме тут, 5 суддів помилково нарахували рівність – 52:52. У цій ситуації кожен із суддів просто називав ім’я переможця. І ним виявився британець Огого.

Інформація за очками:

Огого: 5 +5 +5 +6 +5 +6 +7 +6 +7 = 52
Хитров: 2 +3 +3 +7 +6 +7 +10 +8 +7 = 53

Зважаючи на очевидну перевагу Хитрова та банальну арифметичну помилку суддів при підрахунку «брудних ударів», українська команда швидко подала протест щодо результату бою. Проте, як стало відомо, протест українців відхилили представники АІВА.

Щодо цієї ситуації з головою Федерації боксу розмовлятиме Сергій Бубка.







Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дерек Чісора Показати IP 3 Серпня 2012 23:33
Молодці! Треба відстоювати честь своїх до кінця.
Рома Показати IP 4 Серпня 2012 11:16
Вже було офіційно заявлено, що результат бою переглядатися не буде. Дуже шкода. Хітров справді був кращим. І це справедливе судівство на Олімпійських іграх? Більше схоже на містечкове жлобство і велике бажання пропихнути "своїх".
Лучанка Показати IP 4 Серпня 2012 13:46
Тоді нащо нам таке? Хто винен?! ХТО?! ПАН ПРЕЗИДЕНТ!!! ЦЕ ЧЕРЕЗ НЬОГО ТАКЕ, НА ЄВРО БУЛИ ПРОБЛЕМИ З УКРАЇНОЮ, ТЕПЕР В ЛОНДОНІ ТЕ САМЕ, ЩО ЦЕ ТАКЕ? А ТІ АЗАРОВИ СИДЯТЬ,в НОСІ КОЛУПАЮТЬСЯ,ХОЧ ЩОСЬ ЗРОБІТЬ РАЗ ВЖЕ ТАК СПАПЛЮЖИЛИ НАС, В.И.Р.О.Д.К.И!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus