USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

Як хлопці з Прилуцького золото «Дворової ліги» здобували

21 Липня 2016 09:17
Спочатку команди “Дворової ліги 2016” боролися за звання чемпіона Ліги, а далі розіграли Кубок.

Стартував турнір відбірковими матчами у підгрупах. Переможці своїх підгруп продовжили гру у Вищій лізі, а слабші за рангом команди – у Першій. Таким чином усі команди мали можливість здобути омріяні нагороди.

Про це повідомив голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк.

Отож, у Першій лізі тріумф святкувала команда із Забороля, другими стала ківерцівська команда “Рух”, третіми – “Альянс” з міста Рожище.

Вища ліга подарувала глядачам безліч цікавих та напружений поєдинків, окремо зупинимось на фінальному матчі, де зустрічалися “Шігірюм” (село Прилуцьке) та команда із району Луцького цукрового заводу (“Сахарадо”).

З перших хвилин ініціативою володіли хлопці з Луцька, мали безліч моментів для того, щоб відзначитися, але м’яч, немов зачарований, не ішов у ворота. Але під кінець першого тайму двома влучними пострілами Максим Ядловський зумів вивести “Шігірюм” вперед.

Другий тайм стартував дуже емоційно, обидві команди прагнули перемогти, тому емоції не вщухали. Згідно з рішенням оргкомітету матч призупинили, коли емоції вщухли розпочався справжній футбол, не поступаючись навіть фіналу Ліги чемпіонів. Хлопцям із Сахарадо все ж вдалося забити один гол, але цього було замало для перемоги – 2-1 і “Шігірюм” став чемпіоном Вищої ліги. Дійсно, у команди з Прилуцька зібрався надзвичайно цікавий та дружній колектив, який за останні два сезони значно змінився та помолодшав, що допомогло повернути титул до Прилуцького!

Матчі Кубку були не менш цікавими. Вдало виступила ківерцівська команда “Рух”, яка, вилетівши до Першої ліги, у кубку зуміла створити сенсацію та дійти до фіналу. Але для перемоги цього не вистачило – хлопці з “Сахарадо” були значно вищими у класі, тому Кубок ліги все ж поїхав на “цукровий”.

Після завершення матчів голова Асоціації дворового футболу Волині Микола Озюк, разом з генеральним партнером Володимиром Дейною, нагородили переможців та учасників турніру пам’ятними подарунками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ППМ Показати IP 21 Липня 2016 09:45
Молодці Прилуцьке!!! Вітання від ППМ!
Шігірюм до ППМ Показати IP 22 Липня 2016 21:07
дякуємо)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus