USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Закордонні паспорти з 16 років – процедура невідома?

4 Січня 2012 17:58
Жодних роз’яснень щодо видачі закордонних паспортів підліткам з 16 років, які тимчасово або постійно мешкають за кордоном, волинські правоохоронці поки не отримували.
Про це повідомили в управлінні у справах громадянства, імміграції та реєстрації фізичних осіб УМВС України у Волинській області.
Зі слів заступника начальника управління Михайла Повзуна, про закон, згідно з яким з початку цього року знижено віковий ценз для одержання закордонного паспорта певним категоріям підліткам, відомо, але щодо процедури видачі роз’яснень поки не надходило.
Водночас правоохоронець повідомив, що охочих отримати проїзний документ дитини (саме такий документ дає право неповнолітнім подорожувати за кордон, – «ВН») на Волині не бракує. Зимової пори щомісяця у «паспортному столі» видають приблизно 200 таких документів, влітку ще більше – близько 300 щомісяця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus