USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

З Волині у зону АТО передали відремонтовану «швидку»

5 Серпня 2016 11:47
Захисникам 46-го добровольчого батальйону спеціального призначення Збройних Сил України «Донбас», які перебувають на передовій у зоні АТО, передали з Волині автомобіль швидкої допомоги.

Як розповідає водій Сергій, автомобіль – іноземного виробництва, тож зрозуміло, чому у питаннях придбання запчастин та ремонту він дороговартісний.

Як розповідає пан Сергій, завдяки підтримці ВОУЛМГ було профінансовано всі необхідні ремонтні роботи: заміну паливного насоса, придбання запасних шин та інше. Загалом – на суму понад тридцять тисяч гривень, - повідомляє прес-служба ВОУЛМГ.
Бійцям 46-го батальйону автомобіль слугуватиме великою підмогою.

«Адже укомплектований він усім, що є необхідним згідно зі спецпризначенням: медичними ношами, кисневим балоном, двома акумуляторами, кондиціонером, – продовжує Сергій та додає, що цей автомобіль тривалий час служив хлопцям. Але коли в машину втрапив снаряд, то її змушені були везти сюди, на Волинь, з надією, що небайдужі люди допоможуть відремонтувати».

Так і сталося. Відремонтована і нині повністю готова до військової служби швидка допомога вчора ввечері вже вирушила у далеку і нелегку дорогу. Лісівники заправили автівку пальним, завантажили консервною продукцією – соками, маринованими грибами та овочами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Жорік Показати IP 5 Серпня 2016 14:18
Одним словом молодці. Слава Україні!!! УКРАЇНА була є і буде. І нехай буде соромно нашій владі, що ми українці в багато раз більше піклуємось про те, що робиться на сході ніж вони. А с..у Савченко на палицю за її заяви, всім світом витягували цю як вияснилось блд з полону, а вона заявляє що ми перші маємо скласти зброю і почати звільняти всіх ніби то добровольців РФ. Це скількиж треба випити щоб таке молоти. Слів немає. Про те волиняни молодці і не тільки волиняни вся наша НЕЗАЛЕЖНА Україна і все її населення яке допомагає бійцям у боротьбі за Незалежність.
24 залізна дивізія Показати IP 5 Серпня 2016 22:02
добробати до добра не доведуть
аватар Показати IP 5 Серпня 2016 22:49
беріть краще у Володимирі танки БМП ремонтуйте та відправляйте в АТО більше толку буде
гайовий Показати IP 7 Серпня 2016 09:24
одні кримінальники знюхались з другими під брендом АТО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus