USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Волинська міліція стала переможцем на всеукраїнських змаганнях. ФОТО

25 Вересня 2012 14:01
Волинські міліціонери вдруге вибороли чемпіонство у всеукраїнському конкурсі професійної майстерності.

Про це повідомили у СЗГ УМВС в області.

Так, на базі Рівненського вищого професійного училища працівників міліції під патронатом Державної служби охорони при МВС України відбувся конкурс професійної майстерності «Кращий за професією». Представники Волинської області вдруге святкували перемогу.

З цієї нагоди начальник УМВС України у Волинській області генерал-майор міліції Богдан Щур зустрівся із охоронцями і вручив їм подяки.
«Ви гідно представили честь волинської міліції на всеукраїнських змаганнях, другий рік поспіль вибороли звання чемпіона. Бажаю, щоби ваш успіх стане хорошою традицією і кожного наступного року ви підтверджували свій титул», - зауважив він.

Окрім того, волиняни поповнили скарбничку нагород, вдало виступивши в індивідуальному заліку: серед молодших інспекторів груп затримання перше місце виборов сержант міліції Ігор Герба, а серед міліціонерів-водіїв молодший сержант міліції Дмитро Троць став другим.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Любі свині Показати IP 25 Вересня 2012 14:16
От бачите, сержанти спортом займались а не хату новицькому будували - так і переможцями стали!
халявщик Показати IP 25 Вересня 2012 16:46
Це - молоді, а старші - за тридцять - з животами, дірок в ремні не вистачає. Розжерли животяри на поліській катроплі і халявному пиві. Бридкі, як бегемоти.
Лучанка Показати IP 26 Вересня 2012 00:28
Народ, не забувайте мудрість : а судді хто? В Рівному "пригрівся" наш знаменитий Остап, якого за взятки поперли з Луцька.
Федор Показати IP 26 Вересня 2012 10:47
Какому новицкому? Мошеннику Сергею?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus