USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Волиняни – переможці клубного чемпіонату з настільного тенісу

1 Липня 2016 08:16
Заключний IV тур відкритого клубного чемпіонату Волинської області з настільного тенісу відбувся у Ковелі. У змаганнях взяли участь 17 команд. Серед них - з Ковеля, Луцька, Нововолинська, Кременця, Рівного, Клевені, Бродів, Любомля. Загалом 58 спортсменів демонстрували свою майстерність володіння малою ракеткою, - повідомили на сайті Ковельської міської ради.

Змагання проходили по підгрупах за коловою системою. Для глядачів усі ігри були видовищними, деякі партії супроводжувалися бурхливими оплесками.

За підсумками змагань третє місце сезону 2015-2016 років зайняла команда «Кромберг-Шуберт» ( Луцьк), друге - посіла команда «ДЮСШ №2» (Луцьк).

Перемогу здобули наші земляки – тенісисти «Ковель-1» .

Особливо хочеться відзначити наших переможців: Віктора Котова, Олега Шечука, Дмитра Вахту, Віталія Пінчука («Ковель 1»).

Хорошу гру продемонстрували Ігорь Бівініс і Володимир Малишевський.

Відділ молоді, фізичної культури та спорту щиро вітає ковельських спортсменів з перемогою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus