USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Вольєри без кордонів або Відмінність Одеського біопарку від Луцького зоопарку

16 Червня 2016 10:46
Працівників Луцького зоопарку запросили на відкриття приватного біопарку в Одесі, - інформує ВолиньPost.

Зі слів директора Луцького зоопарку Людмили Денисенко, таке запрошення є свідченням того, що про наш зоопарк чули та знають на всеукраїнському рівні.

"Це вже третій приватний зоопарк, яким може похизуватися Україна. На відкриття запросили представників з різних куточків країни. Те, що запросили представників і нашого міста, - велике досягнення".

"Відкритий біопарк може похвалитись такими тваринами, яких рідко можна побачити в комунальних зоопарках. Зокрема жирафами, яких можна побачити лише у Київському зоопарку", - додала Людмила Денисенко.

Почули присутні й про досвід Луцького зоопарку, який за короткий період часу досягнув європейського рівня.

Довідково:

Біопарк - місце, яке сподобається захисникам природи і тим, хто не любить дивитися на тварин у тісних клітках. Тут немає заґратованих вольєрів і середовище проживання тварин максимально наближене до природних умов.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 16 Червня 2016 17:48
Адресу можна? Одеського біопарку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus