USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Учнів перед ЗНО обшукуватимуть металошукачами. ВІДЕО

14 Лютого 2012 17:55
Добігає кінця термін подачі для зовнішнього незалежного оцінювання. Цьогоріч абітурієнтів чекатимуть деякі «сюрпризи».
Про це повідомляє ЗІК.
Подати документи на зовнішнє незалежне тестування можна до 20 лютого. Уже 27 тисяч заяв – з Рівненської, Волинської та Львівської областей – отримали у Львівському центрі оцінювання якості освіти.
Очікували майже вдвічі більше. Щоправда, освітяни побоюються, що решта заяв надійде саме зараз, в останній тиждень.
Кажуть: до тестів цього року доведеться готуватися більше. Адже через проведення «Євро-2012», сесію розпочнуть на місяць раніше.
Перший тест із хімії складатимуть уже 15 травня. Також цього року підвищили прохідний бал із профільного предмету – до 140.
Ще одне нововведення не втішить абітурієнтів, які сподівалися списати.
«Плануємо, що на пунктах тестування будуть чергувати працівники ДСО з невеликими металошукачами – це досвід Вінницького регіонального центру. А також будуть використовуватися камери відеоспостереження, які переважно стоятимуть не в кімнатах, а в коридорах», – повідомила директор Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus