USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У міліції відсвяткували престольний празник

7 Травня 2012 17:56
6 травня всі православні вшановують святого великомученика Георгія Побідоносця – покровителя воїнів. Особливим цей день став і для волинських міліціонерів, адже на території управління МВС України у Волинській області побудований храм і названий на його честь.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Великомученика Георгія називають Побідоносцем за мужність і за духовну перемогу над мучителями, котрі не змогли примусити його відмовитися від християнства, а також за чудодійну допомогу людям у небезпеці.
Тож із нагоди престольного празника відбулося Богослужіння за участю духовенства краю.
Привітав прихожан зі святом перший заступник начальника УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Євлошевський: «Сьогоднішній день можна вважати престольним празником усіх працівників міліції, оскільки церква побудована на честь нашого покровителя – Святого Георгія Побідоносця та в пам’ять про загиблих працівників органів внутрішніх справ. Без перебільшення, цей храм є духовним пам’ятником людям, котрі загинули, виконуючи свій професійний обов’язок. Тож прийміть у дарунок цей підсвічник, на якому будуть горіти свічки в молитві за них».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юлія Показати IP 8 Травня 2012 13:10
Взагалі-то - свято Юрія Переможця, якщо українською. Чи наша міліція з Расєї? Там - точно Гєоргій Пабєданосєц.
Глядач до Юлія Показати IP 9 Травня 2012 17:59
Звичайно з Расєї, адже храм міліціянтів Московського Патріархату.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus