USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У луцьких дитсадках тепер більше місця. ФОТО

21 Серпня 2012 13:58
У луцьких дитячих садочках відкрили нові додаткові групи.

На урочистості 21 серпня завітав і Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, у дошкільному навчальному закладі №19 «Кобзарик» на вулиці Воїнів Інтернаціоналістів відкрили дві додаткові виховні групи.

«Ми надали майже 800 тисяч гривень і відкриваємо сьогодні дві нові групи. Це ще, як мінімум, 50 діток матимуть можливість перебувати у цьому дитячому садочку», ‒ зауважив Микола Романюк.

Крім того, сьогодні відкрили для роботи приміщення різних вікових груп у ДНЗ №1, 6 та 24. Це – 100 додаткових місць.

Всього за 2012 рік у Луцьку відкрили додаткових 9 вікових груп у різних мікрорайонах обласного центру. Для функціонування цих груп з міської казни виділили понад мільйон гривень, які пішли на меблі, іграшки, сантехніку, посуд тощо.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 21 Серпня 2012 16:43
Чому мовчать про дитсадки на Кравчука,Ківерцівській,Чехова та Ярощука ? Нехай би повиселяли держані органи. Чому лучани мають страждати через чиновників,які хочуть мати офіси у центрі ?
Untr Показати IP 21 Серпня 2012 18:23
Як вже задрала ця показуха....... Це їх робота а не подвиги........
Лучанка Показати IP 21 Серпня 2012 18:47
Бідні діти..., які робочі місця?! ЯКЩО У ДИТСАДКАХ ПРАЦЮЮТЬ "ДІТКИ",ЯКІ САМІ НАВЧАЛИСЯ У ТАК ЗВАНОМУ "ДИТ.САДКУ", і сімх і гріх, хто таке бачив, щоб дітей виховувала 23р. річна "нянічка",яка картоплі зварити не вміє сама баз мами, слова без помилки укр. мовою не напише і що саме головне закінчила "УНІВЕРСИТЕТ" УКРАЇНА, за спец. фізкультура=), отак, шановний,мере, наведіть споч. кадрову чистку,а тоді...радійте,тут плакати треба!Треба завідуючих тих садків в шию гнати!
українець Показати IP 21 Серпня 2012 18:59
лучше б новий садик побудували. пихаті жлоби
Справедливий Показати IP 22 Серпня 2012 14:08
Лучанка права спроцентно.Наведіть порядок в дитячих садках, бо там уж корупція досягає міліцейських органів і податків.Припиніть вигадані побори завідуючих на меблі, на вікна, на іграшки, на посуду.Що дитячі садки взгалі не фінансуються з бюджету.Це їм в кармани. Зробіть все офіційно, ми будемо платити через банкомати.Можливо апетит їх трішки вгамується, а гроші дійсно дійдуть до дитячого садка.Ви що цього не бчите, чи не хочете бачити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus