USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку «відкривали» Німеччину. ВІДЕО

17 Травня 2012 13:01
ДойчландМобіль, що подорожує Україною, завітав до Луцька з тим, щоб ознайомити мешканців з культурою та освітою в Німеччині та популяризувати вивчення німецької мови.
Про це повідомляє ВОДТРК.
Головними елементами ДойчландМобіля є багата культурно-інформаційна програма, на яку запросили всіх мешканців міста.
Організатори планують побувати ще у 16 містах України з лозунгом «Відкрий для себе Німеччину».
У команді працюють кваліфіковані німецькі та українські культурні посередники.
«Кожен для себе знайшов щось своє: хто полюбляє книжки й літературу, хто більш прогресивний ‒ «полазить» в інтернеті. Протягом дня у нас працюють мовні аніматори, футбол, музика грає німецька. Ми завжди відкриті і раді поспілкуватися з будь-якого приводу, з будь-якого питання, просто розважити людей тут», ‒ прокоментувала Анастасія Красовська, реалізатор проекту.
Під час туру особливу увагу приділяють дітям, з якими проводять мовні ігри. ДойчлендМобіль – креативний підхід і можливість розповісти про Німеччину, про освіту в цій країні та культурні традиції.
«Такі проекти були вже і в Польщі, і в Туреччині. Тому ми і німецьке посольство в Києві вирішили в Україні теж зробити такий проект», ‒ розповів Фелікс Шмідтке, реалізатор проекту з Німеччини, який вже півроку мешкає в Києві. Каже, що в Україні йому дуже подобається.
Закінчилося перебування ДойчландМобіля концертом у Палаці культури Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталка Показати IP 17 Травня 2012 15:19
сьогодні Визначний День))) То Луцьк з Венецією порівнюють, то Німеччину у Луцьку відкривають... :-)) Прям в приприжку йдем в Європу... тільки не в тому напрямку.... :-(((((((((((
Cясік Показати IP 17 Травня 2012 21:01
Дер гроссер кеніг!)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus