USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку розплановують співпрацю українських і польських вишів. ФОТО

10 Грудня 2012 15:15
Можливості і пропозиції міжрегіонального співробітництва у сферах освіти, охорони здоров'я та культури в перспективі обговорили у Луцьку.

Конференція «Польсько-українські мережі співпраці» відбулася у Луцьку 10 грудня.

Учасники конференції розглядали питання, що стосуються міжрегіонального співробітництва в стратегії розвитку ЄС та презентували можливості і пропозиції співпраці для українських партнерів. Окрім того, під час заходу говорили про польсько-українського співробітництва в межах програми «Польща – Білорусь – Україна».





На заході були присутні польські та українські посадовці. Зокрема, участь у конференції взяли заступник голови Волинської ОДА Едуард Стоєв, та заступник Луцького міського голови Василь Байцим та Генеральний консул Республіки Польщі у Луцьку Кшиштоф Савіцький, які виголосили вступне слово.

Так, Байцим побажав присутнім вдалого обговорення і продуктивної праці. Своєю чергою, Стоєв зазначив, що під час конференції вирішуватимуть питання, що стосуються співробітництва у культурній, медичній та освітянській сферах.


Щодо останнього варто зазначити, що під час конференції планують підписати протокол про наміри співпраці між Вищою Банківською Школою в польському місті Торунь, Східноєвропейським національним університетом імені Лесі Українки та Комітетом Господарства Національної Торгово-промислової Палати у Варшаві.


Окрім того, зі слів заступника очільника ОДА, учасники заходу обговорюватимуть економічні проекти, які «мають право на своє життя».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus