USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку привітали журналістів

6 Червня 2012 15:33
Представників засобів масової інформації Волині привітали волинські владці. Урочистості з нагоди Дня журналіста 6 червня відбулися у Палаці культури Луцька.

Про це повідомили у відділі інформаційної роботи Луцької міськради.
Привітати працівників «четвертої влади» завітали волинський губернатор Борис Клімчук, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, перший віце-мер Луцька Святослав Кравчук.
Кравчук звернувся до журналістів: «Хочу сказати, що сьогодні у ваших руках грізна зброя – це слово. Я його завжди порівнюю зі скальпелем хірурга і хотів би, щоб ця ваша грізна зброя працювала на те, аби покращувати наше життя».
Він побажав присутнім міцного здоров’я, благополуччя, щастя, Божої благодаті над ними та їхніми родинами і творчої наснаги. «А ті нагороди, які сьогодні вручаються, працівники засобів масової інформації заслужили своєю роботою, адже журналістика Волині є однією з найкращих в Україні», – вважає перший заступник міського голови.
Опісля представники влади нагородили журналістів різноманітними відзнаками.
А батько народного депутата України Ігоря Палиці – Петро Палиця – вручив голові обласної організації Національної спілки журналістів України Михайлу Савчаку сертифікат на 100 тисяч гривень для добудови міжнародного оздоровчого центру для журналістів на озері Світязь.
У відповідь Михайло Савчак подякував Ігорю Палиці за надану допомогу. Також він вручив ряд нагород журналістам.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Читач Показати IP 6 Червня 2012 17:19
А що фотки впадло було зробити, показати тих журналістів?
Сторонній Показати IP 6 Червня 2012 19:15
О купили журналістів, купили... Продалися Палиці с потрохами. Ех, пята влада... Срамота!
читачу Показати IP 6 Червня 2012 22:09
Впадло. Одні й ті ж рожі. З року в рік.
Zozul'ka Показати IP 7 Червня 2012 08:57
Продали усіх нас перед виборами тому всюдисущому кандидату та й тішаться!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus