USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку працівники прокуратури побили ППС-ника?

10 Жовтня 2012 12:01
Внутрішню перевірку проводить інспекція по особовому складу обласного управління міліції. Так, припускають, нібито працівники прокуратури побили патрульного міліціонера.

Про це 10 жовтня під час прес-конференції розповів заступник начальника обласного управління МВС України Олександр Никитюк.

З його слів, така подія «мала місце», але нині триває перевірка, під час якої правоохоронці встановлять, хто саме брав участь в бійці. Мовляв, достеменно невідомо, чи конфлікт відбувся саме між правоохоронцями.

«Така подія вимагає перевірки обставин», - зауважив міліціонер.

Також Никитюк зазначив, що конфлікт виник на побутовому ґрунті. «Це була побутова справа. Там були і цивільні особи. Це не пов’язано з професійною діяльністю. Це було на рівні побуту. Звичайна подія відпочиваючих людей», - мовив посадовець.

Водночас він пообіцяв, що про результати перевірки повідомлять громадськість та повідомив, що наразі її здійснюють: в міліції – інспекція по особовому складу, в прокуратурі – відповідний підрозділ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 12:12
"Це було на рівні побуту. Звичайна подія відпочиваючих людей" - по логике ментовского начальника, драка, это нормальное явление для отдыхающих.
слідчий до Чеширский Кот Показати IP 10 Жовтня 2012 14:06
рафік не вінават. вани всі білі сєбя у грудь кулаками і крічалі, що вани кінг-конг. всі рьобра сабі паламалі. конечно самі.
Є до слідчий Показати IP 11 Жовтня 2012 11:10
кристально чистый невиновник!
Юстас Показати IP 10 Жовтня 2012 12:22
Правильно зробили
мусор Показати IP 10 Жовтня 2012 12:46
Ну мусорили де честь
ххх до мусор Показати IP 10 Жовтня 2012 13:08
де мусор там честі немає. Мусор гірший за цигана
свідок Показати IP 10 Жовтня 2012 13:12
Бондаренко кращий - виграв пояс чемпіона "ВЕРСАЛЬ" !!!
анонім Показати IP 10 Жовтня 2012 13:29
це зробили не працівники прокуратури!!!, а ППС-ник получив по заслугах за свій довгий язик, мало дали)))
анонім Показати IP 10 Жовтня 2012 14:17
А за яку зарплату ППС-ники ходять по таким закладам
Макар Показати IP 10 Жовтня 2012 14:27
І всі ці люди носять загальну назву ПРАВООХОРОНЦІ ,за що отримують непогану зарплату з бюджету ,а значить з наших кишень.За такі вчинки,звичайних "неправоохоронців" потрібно карати згідно кримінального кодексу,а цю кодлу карати відрубанням верхніх,або нижніх кінцівок(на вибір).
м-м-м Показати IP 10 Жовтня 2012 14:35
а що йому сидіти весь час вдома ??? ...яка б не була зарплата ?
0007 Показати IP 10 Жовтня 2012 15:16
http://www.youtube.com/watch?v=CcsnIcW95WI - реагувати треба своєчасно, тоді прокуратура не буде ображати міліцію.
стас Показати IP 10 Жовтня 2012 15:49
Люди, це наклеп на хороших хлопців, я там був і все бачив. Пепс провокував працівника прокуратури, а той хотів замяти конфлікт, і в той час підійшов інший хлопець (який до прокуратури не має ніякого відношення)і завалив йому в морду. Пепс впав і вдарився головою. От і все. а сам такий пянючий був що не памятає навіть хто його вдарив. гарно грає на публіку!!!! гнати його треба в шию!!!
Чеширский Кот до стас Показати IP 10 Жовтня 2012 17:32
Там "хорошие" не работают.
свідок Показати IP 10 Жовтня 2012 16:44
згідний з Стасом на всі 100%. Буду бачити гада пепса у Версалі - сам в морду дам!!!
dron Показати IP 10 Жовтня 2012 17:42
ці пркурори з версаля невилазять
Йован Показати IP 10 Жовтня 2012 19:19
побільше б таких побутових звичайних подій з ппс
Александр Показати IP 10 Жовтня 2012 21:57
А зачем зам. начальника вынес данную проблему на пресс-конференцию? Будет ли открыто уголовное дело по статьям хулиганство и сопротивление сотруднику милиции при исполнении?
Саша Показати IP 11 Жовтня 2012 12:14
що одні, що другі непогано живуть за наш рахунок і думають що вони люди, а ми непотріб.. їм же все дозволено..
Валера Показати IP 11 Жовтня 2012 17:35
Просто прокурори вже під собою ніг не чують. Якщо і друг побив, то чого всі втекли, не викликали швидкої?. Наскільки я знаю цю ситуацію ПЕПС втратив свідомість, а відповідно до ККУ це можна розцінювати як нанесення тілесних та залишення в небезпеці.
Андрій до Валера Показати IP 12 Жовтня 2012 14:37
Ну ти, Валєра!!!????
Старец Показати IP 11 Жовтня 2012 17:51
"Яке прикре самогубство, 20 разів сам впав на прокурорський ніж" )) Що ті БИДЛО що ті. Всі вони як понапиваються стають ВСЕВЛАДНИМИ )))
нейтрал Показати IP 11 Жовтня 2012 19:12
Читаю це Бля…….во, та сам собі не вірю. Особисто я не маю відношуся ні до одної сторони, ні до іншої, був присутній при даній ситуації випадково. Якщо чесно, то винуваті тут люди, які мають совість називати себе ПРОКУРОРАМИ. Троє вивели працівника міліції із «Версалю» на вулицю, підійшли зі спини до та один з них лупнув пепса по голові. Коли той впав на землю, то ВСІ ТРОЄ почали місити його ногами. Через кілька секунд повтікали як щурі. Пепс декілька разів свідомість втрачав та його ледь до лікарні довезли. Знаю, що один з винуватців, а саме товариш «Б», вже був помічений в подібних ситуаціях і все йому зійшло з рук. А ті всі, що пишуть, що прокурори не винні, то мабуть друзі «Б», які намагаються вигородити його не тільки перед законом (бо так воно і буде), а і перед громадськістю. Якби ситуація була б протилежна, а саме міліціонер побив прокурора, або цілих трьох, то вже НАПЕВНО сидів би у камері. Так, що у пепса не було вибору. Поб’ють його – ЛІКАРНЯ. Поб’є він – КРАСАВА, але вже в ТЮРМІ. А тому він прийняв оптимальне рішення, краще хворим у лікарні, ніж здоровим у тюрмі. Стосовно того, що СВІДОК написав: «Якби я зустрів того міліціонера, то сам дав би йому в морду», як пишеться зверху, то я тобі скажу, що він скоро вийде із лікарні та ти зможеш його знайти на Грибоєдова. Даю 100 % що ти, та такі як ти, можуть лише 3 на 1-го і більше та ще із за спини. А так, щоб сам на сам, обличчя-в обличчя, ніколи вжитті. Можуть лише своїми корочками «прокурорськими» прикриватися, та говорити «Мусара то, Мусара сьо», а живого «злочинця» в очі не бачили – ПРАВООХОРОНЦІ!!!!!!!
анонім Показати IP 11 Жовтня 2012 19:54
Ніхто вже правди тут не знайде!!! Вони зараз помиряться, а Ви далі чешіть язиками!!!!!
кекс Показати IP 11 Жовтня 2012 20:09
У кожного своя правда!!!!!!!!!!!
Здравомислячий Показати IP 11 Жовтня 2012 20:35
Про що може бути мова, якщо троє чоловіків побили останнього так, що той втратив свідомість. Нехай навіть і сказав щось, але ж здоровий глузд має бути! І я там був і бачив, що реальної причини побити таким чином людину немає, ми ж не гопота, а тим більше то ж працівники прокуратури! і третій із ними теж колишній прокурор! А що до відпочинку у Версалі, то там, якщо Ви там відпочивали, то там не є дорого для середньостатистичної людини, яка не має дітей та дружини. Раз у місяць кожен має право відпочити. А щодо мажорів, то не ППСник їздить на БМВ та ПАССАТІ останніх моделей, і не в міліцію коштує втиснутися 20 000 доларів! от і подумайте хто себе рахує "мажиком" і ВСЕВЛАДНИМ. І дані молоді люди постійно сидять в Версалі, і це не є перший їхній зальот. І чогось відвідувачі, не заступалися за прокурорів, які наче б то були праві, і навішали за довгий язик!
Марина Показати IP 12 Жовтня 2012 00:13
10 жовтня, під час прес-конференції, заступник начальника обласного управління МВС України Олександр Никитюк,розповів: «Така подія вимагає перевірки обставин».З його слів,вона «мала місце» - зауважив міліціонер. Якщо не розібрались,то навіщо "виносити сміття з хати" і збирати прес-конференцію. В сиву давнину,на весіллі,якщо гості від різних сторін молодят не вчинили бійку,то це важалось,що весілля пройшло невдало(хоча в майбутньому, ці ж гості,ставали кращими друзями)і моя думка збігається з нашими предками і старшими людьми,тому розбиратись вони мють самі з собою,а суперечки між цими силовими структурами завжди були і будуть(звичайно в рамках законодавства). Про цю обставину і мав думку(напевно) пан Никитюк, що конфлікт виник на побутовому ґрунті.Цитую: «Це була побутова справа. Там були і цивільні особи. Це не пов’язано з професійною діяльністю. Це було на рівні побуту. Звичайна подія відпочиваючих людей», мовив посадовець.
Здравомислячий Показати IP 12 Жовтня 2012 11:50
Шановні відвідувачі, з свого досвіду, та досвіду інших знайомих, то на міліцію ображаються тільки ті хто привернув свою увагу. А увага привертається не випадково! Майте на увазі, шануйтеся!
Імєнно до Здравомислячий Показати IP 24 Жовтня 2012 18:53
Точно, я сам одного такого знав, хароший був хлопець. Перераховував здачу біля кіоска, а поряд патруль ішов. Чого, питається, грошима на вулиці махати, увагу привертати, а потім ображатися на міліцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus