USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку назвали імена переможців конкурсу соціальної реклами. ФОТО

1 Листопада 2012 15:14
Переможців ІІІ конкурсу соціальної реклами в Луцьку визначили лише у трьох з п’яти оголошених номінацій.

Церемонія нагородження відбулася під час ІІ міського форуму інституцій соціально-психологічного спрямування «Подаруй надію, подаруй тепло...», що триває у Луцьку 1 листопада.

Переможців журі визначило у трьох з п’яти номінацій, бо ще у двох оголошених номінаціях забракло конкурсантів, пояснила заступник директора Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ольга Максим’як. Так, у номінації «Аудіоролик» була представлена лише одна робота, а в номінації «Соціальна реклама ручної роботи» ‒ дві. За правилами конкурсу, наголосила Максим’як, для визначення переможця треба, щоб було подано хоча б три роботи в номінації.

Отож, журі вибирало кращі роботи лише у номінаціях «Друкована продукція», «Відеоролик», «Макет для зовнішньої реклами». Нагадаємо, що загалом на конкурс надійшло 52 роботи.

Отож, кращою у номінації «Відеоролик» журі визнало роботу місцевої студії «Проекшн», що брала участь у конкурсі як представник Спілки громадських організацій «Молодіжна платформа». Як розповів один із авторів роботи Антон Аношин, відеоролик покликаний привернути увагу суспільства до людей з вадами здоров’я, зокрема, інвалідів-візочників. «Хотіли показати, що це не особливі люди і до них треба ставитися, як до всіх інших. І показати Луцьк, що непристосований для візочників, щоб здорові люди і влада задумались і не відверталися», ‒ зауважив Антон Аношин.

У номінації «Друкована продукція» кращими визнано інформаційні бюлетені Центру практичної психології сім’ї «Любисток». За словами керівника цієї організації Людмили Переходько, робота з друкованими інформаційними матеріалами для «Любистку» не нова, і центр завжди охоче бере учать у конкурсі соціальної реклами.

Третій переможець цьогорічного конкурсу соцреклами в Луцьку – Волинське братство тверезості імені Святого Праведного Іоанна Кронштадтського. Роботи цієї релігійної організації виявилися кращими у номінації «Макет для зовнішньої реклами».

Переможців ІІІ конкурсу соціальної реклами в Луцьку привітав і вручив їм Грамоти міського голови і подарунки перший заступник міського голови Святослав Кравчук.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus