USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Ковелі розпочався осінній призов

9 Жовтня 2012 11:19
Осінній призов розпочався у Ковелі. 32 юнаки відправили до місць проходження строкової військової служби.

Про це повідомляють у прес-службі Ковельської міськради.

Відкрив святковий захід підполковник Василь Сущ. Військовий комісар закликав хлопців з честю виконати свій конституційний обов’язок із захисту Вітчизни. Повернутися додому змужнілими та здоровими.



Привітали юнаків Почесний громадянин Ковеля, учасник бойових дій Микола Корпачов, голова міськрайонної організації української спілки ветеранів Афганістану Микола Савосюк, представники влади міста і району, духовенство.

За даними Генерального Штабу Збройних Сил України загалом цієї осені на строкову військову службу буде призвали 18900 чоловік, з них: до Збройних Сил України – 12500 чоловік, Внутрішніх військ МВС – 5400 чоловік, Державної спеціальної служби транспорту – 1000 чоловік.



Так, 535 волинян, яким виповнилось 18 років і за станом здоров’я придатні до військової служби у мирний час, призвуть на строкову військову службу цієї осені.



Цьогорічна призовна кампанія розділена на два етапи: перший – до 25 жовтня, другий – з 1 листопада. Вісімдесят юнаків міста і району трьома партіями відправлять для проходження строкової військової служби у Сухопутні війська, Військово-Морські сили, Повітряні сили, Внутрішні війська МВС та Президентський полк.



Наші краяни проходитимуть службу у військових підрозділах, що дислокуються у Києві та Київській області, Львові, Івано-Франківську, Чернігові, Харкові, Донецьку та Севастополі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ірина Показати IP 10 Жовтня 2012 01:38
бідні матері... яка ж зараз та армія? кажуть і там гроші треба платити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus