USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Ковелі ‒ благодійна виставка. ФОТО

3 Серпня 2012 09:32
Ковельська родина, яка впродовж двадцяти років колекціонує полотна сучасних художників, ініціювала виставку з доброчинною метою.
Про це повідомляє офіційний сайт Ковельської міської ради.
У Ковелі вперше відкрили благодійну виставку мистецтва українських майстрів. Для цієї акції сім’я Дубрових виставила 30 картин з власної колекції. Зібрані кошти від діяльності експозиції будуть спрямовані на підтримку вихованців дошкільного закладу, позбавлених батьківської опіки Завідувач ДНЗ №6 «Центру розвитку дитини» Юлія Ліхванчук розповіла присутнім, що інтернатна група діє у Ковелі вже 13-й рік. Міська влада вирішила створити заклад нового типу. Він до сьогодні в Україні є єдиним з цілодобовим доглядом вихователів за дітьми. Окрім фінансування закладу з міського бюджету, значну допомогу надають звичайні пересічні люди, підприємці, меценати.

На виставці представлені роботи українських художників: Роберта Брагінського, Сергія Піскунова, Олексія Болотова, Володимира Дудника, Олексія Черкасова, Олександра Углова, Бориса Раденка, Олексія Черноп’ятова. Картини цих відомих широкому загалу постатей зберігаються в музеях України та за кордоном.

Експозицію творів мистецтва сучасних українських майстрів можна оглянути у виставковій залі культурно-просвітницького центру до 25 серпня.

Збір коштів для вихованців інтернатної групи ДНЗ №6 триває.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus