USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.75 10.93

У день виборів у Луцьку розписалося 10 пар. ФОТО

29 Жовтня 2012 15:14
10 пар розписалися у луцькому центральному РАЦСі в день виборів. Варто наголосити, що у цьому ж приміщенні ліворуч від центрального входу працює виборча дільниця №071086.

Про це повідомляє видання «gazeta.ua».

У Луцьку в день виборів зіграли 10 весіль. Так, 28 жовтня, до місцевого РАЦСУ прийшли офіційно оформити свої стосунки 10 пар.



«Дату весілля ми ще півроку тому призначили. На заручинах ніхто й не подумав, що на вибори свадьбу гуляти будемо», - розповідає 45-річна лучанка Валентина Захарченко, хрещена матір нареченої Ірини.



За словами нареченої, вся країна рахуватиме вночі голоси, а молодята – гроші. «Як почали всіх гостей запрошувати, то кожен другий питав: а голосувати ми як будемо? До чи після РАЦСу? – згадує хрещена. – Після РАЦСу не вийде, бо ще ж вінчатися поїдемо. Гуляти будемо до другої години ночі. Всі, хто хотів голосувати, ще на 8 ранку сходили на дільниці. Хресний вранці на вибори аж в Ківерцівський район їздив, а дядя Міша дружину за короваєм відправив, а сам в школу на вибори пішов. Гості з Чернігова проголосувати не зможуть. Вони ще вчора на ніч приїхали в Луцьк. Шкода, що відкріпних талонів не дають. Вони проголосувати точно не встигнуть. А в мене дільниця через одну зупинку від ресторану, де будем весілля гуляти. Після першого столу, поки молодьож танцюватиме, збігаю проголосую».



Жінка згадує, як нареченому пропонували в день весілля працювати спостерігачем від одного з мажоритарних кандидатів. «Жениху запропонували за 500 гривень спостерігачем працювати на виборах. Він віджартовувався: «Ну, якщо мене хтось у РАЦСі підмінить, то я не проти грошей заробити», - сміється.



«У нас половина гостей за «Свободу», половина – за опозицію. Ще чоловік зо 20 за Кличка, - каже її чоловік Петро Захарченко. Мовляв, аби гості не сварилися, то навмисне розсадили їх за різні столи. «В нас в родині нема людей, які за регіонів або комуністів голосують», - додав чоловік.



Наречена, 24-річна Ольга йде по калюжах у білих літніх туфельках. Майбутній чоловік Олег, 25 років, допомагає їй підтримувати пишну молочну сукню, на плечі накидає кремову кролячу шубку. Сивий чоловік у чорній фуражці відчиняє перед молодими двері до виборчої дільниці. Вони сміються і проходять. Сходами підіймаються до центрального входу в РАЦС.

«А наші молоді на вибори після ЗАГСу підуть. То буде їхній перший спільний вибір, - каже старша дружка Ольга. – Наречена піде у білій сукні. То - приклад для всіх незалежно від обставин вийти на дільниці і проголосувати, щоб ніхто не вкрав ваш голос».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Наталка Показати IP 29 Жовтня 2012 15:29
Автор статті, мабуть, їсти хотів.... "...чоловік Олег, 25 років, допомагає їй підтримувати пишну молочну сукню, на плечі накидає кремову кролячу шубку..." Влучне порівняння))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus