USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.70

У Рожищенському районі відбувся виїзний семінар у лісі

19 Липня 2016 22:53
ДП СЛАП «Рожищеагроліс» організували виїзний семінар для представників влади, районних, обласних та народних депутатів, активістів, голів сільських рад та засобів масової інформації, - повідомляють на сайті Рожищенської РДА.

Зокрема, учасникам розповіли про проблеми сучасного лісу та способи боротьби з ними. Найбільше шкоди зеленим насадженням завдає незаконна вирубка, забруднення лісу побутовими відходами та пожежі, які виникають через недбальство людей.

Нищать ліс і шкідники, а з ними боротися не просто.

«Це проблема не лише України, а й Європи загалом. На жаль, загальмувати цей процес не просто. Щоб не знищувалися зелені насадження, пошкоджені елементи потрібно зрізувати. У Рожищенському та Ківерцівському районі не так багато ураженого шкідниками лісу. Якщо ураження дерев на початковій стадії, то його ще можна ліквідувати», - зазначив старший науковий співробітник Василь Бородавка.

З його слів, у Рожищенському районі ситуація не критична, проблеми лісу ще можна ліквідувати, якщо приділяти насадженням належну увагу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 20 Липня 2016 16:26
Директор дуже ввічлива ,вихована людина,відданий своїй справі,справжній лісівник!!!
до петра Показати IP 20 Липня 2016 21:25
Дуже ввічливий злодій з його керівником з управління стирив у державі міліонів іанацеть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus