USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Студенти зустрілися з фронтовиком. ФОТО

6 Травня 2012 12:51
Одним із пріоритетних напрямків діяльності Луцького національного технічного університету є шанобливе ставлення до ветеранів та всебічна турбота про них. Тому у стінах навчального закладу постійно проводяться зустрічі з ними.
Днями відбулося зібрання, організоване деканом факультету бізнесу Тарасом Божидарніком, гостем якого став ветеран Великої Вітчизняної війни, полковник, який боровся за визволення Волині від німецько-фашистських загарбників Михайло Єрлін.

Рятувати життя і співвітчизників від вогню ‒ справа не проста, навіть небезпечна. Вона вимагає рішучості, відповідальності, постійної бойової готовності, а часом й здатності на героїчні вчинки, що перевищують людські можливості, ‒ стверджує ветеран.
Коли Михайло Єрлін вступив до лав Червоної армії і зі щоденним ризиком, двобоєм зі смертельно небезпечною стихією ‒ вогнем ‒ воював за порятунок людей та рідної землі, йому виповнилося лише 17 років. Зі слізьми на очах ветеран пригадував ті далекі страшні часи з точністю до найменших деталей, які закарбувалися до сьогодні.
До прикладу, мало хто знає, що воювати довелося і жінкам. Лише з України їх було 285 тисяч.
Цікавий виступ ветерана супроводжувався запитаннями аудиторії. Слухачі подарували Михайлу Тимофійовичу букет квітів та привітали з прийдешнім святом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
) Показати IP 6 Травня 2012 14:35
а что же бандеровца не пригласили, который стрелял в спину вот этому ветерану?
Дідо Показати IP 7 Травня 2012 13:55
Ох я б тобі вистрілив і в спину і в диняку, чмо комуняцьке! Де вас стільки набралось в наших краях?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus