USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Спецшкола в Нововолинську працювала незаконно

20 Листопада 2012 16:16
Спеціальна школа для дітей з затримкою психічного розвитку в Нововолинську фінансувалася з міської казни незаконно.

Про це 20 листопада під час засідання майнової комісії розповів заступник начальника обласного управління освіти Юліан Таранчук.

З його слів, у спецшколі навчаються 136 дітей. «Не лише з Нововолинська. Туди підвозять дітей з Іваничівського району», - додав чиновник.

Також він сказав, що відповідно до чинних законів України такий заклад повинен фінансуватися з обласного бюджету, але нині гроші на спецшколу виділяє міська рада.

Водночас посадовець визнав, що така форма фінансування - порушення законодавства. «Це було порушення і це порушення було виявлено», - зазначив Таранчук.

Тож, він розказав, що школу варто передати в обласну комунальну власність, щоб кошти «йшли» з обласної скарбниці.

Члени комісії підтримали пропозицію Таранчука за умови, що під час чергової сесії Волиньради їм презентують фінансові розрахунки утримання навчального закладу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus