USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Поляк перевозив у вугіллі півмільйона цигарок. ФОТО

17 Липня 2012 10:48
62 мішки з цигарками «Фест» та 2 ‒ з Marlboro виявили прикордонники серед вугілля, яке віз поляк вантажівкою. Загалом улов правоохоронців ‒ півмільйона цигарок.

Про це повідомляють у Держприкордонслужбі України.

Працівники Державної прикордонної служби України спільно з працівниками митниці знайшли на кордоні з Польщею в пункті пропуску «Ягодин», що на Волині приховані цигарки.

Тютюнові вироби намагався перевезти через державний кордон поляк. Він залишав Україну вантажівкою Mercedes з причепом. Відповідно до поданих документів, автівкою везли близько 20 тонн деревного вугілля. Перевозили його з Сумської області до однієї з фірм Польщі.

Проте прикордонники Луцького загону ініціювали поглиблений огляд машини. Певно, розуміючи, що його план «провалився», 44-річний водій зізнався про перевезення значної кількості тютюнових виробів. Під час огляду працівники пункту пропуску серед вантажу знайшли 62 мішки з цигарками «Фест» білоруського виробництва та 2 мішки ‒ з Marlboro українського виробництва, загалом майже 515 тисяч штук цигарок.

Наразі тютюнові вироби у поляка вилучили та передали в митницю. Конфісковані 25,7 тисяч пачок цигарок оцінили в понад 200 тисяч гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus