USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Пішов із життя відомий лікар

3 Березня 2012 12:17
Перестало битися серце відомого волинського медика Володимира Іванюка (на фото), який присвятив себе порятунку людських життів.

Володимир Іванюк віддав медицині півстоліття. Упродовж 10 років він очолював галузь охорони здоров’я в області.

Володимир Іванюк – ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС. Відразу після вибуху він, як лікар-гематолог, працював добровольцем у польовому госпіталі поблизу місця аварії.

Ця непересічна особистість лишилася у пам’яті людей не тільки як талановитий лікар, але й як активний громадський діяч, художник, інтелектуал.

Через місяць – 2 квітня – Володимиру Іванюку виповнилося б 73 роки.

Сьогодні ж, 3 березня, йому можна віддати шану у нижньому храмі Свято-Троїцького собору в Луцьку. Прощання із Володимиром Іванюком – 4 березня о 13.30 у верхньому храмі Свято-Троїцького собору.

«ВН» висловлюють щирі співчуття рідним та близьким Володимира Антоновича.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Микола Показати IP 3 Березня 2012 13:32
Дуже шкода??? А це не цей лікар що працював в станції переливання крові???
Гість до Микола Показати IP 3 Березня 2012 14:21
той самий
Микола. до Гість Показати IP 3 Березня 2012 21:29
На мій погляд хороший чоловік був. Вічна память...
Таня Показати IP 3 Березня 2012 14:38
Володимире Антоновичу, вічна Вам пам*ять....
волинянин Показати IP 3 Березня 2012 18:52
це був лікар з великої букви вічна память йому
пацієнт Показати IP 4 Березня 2012 07:57
Відходить у вічність когорта лікарів, які колись прийшли у медицину з неперевершеним прагненням до знань, з «серцем і душею» лікували людей. Таким був лікар Володимир Іванюк. Сьогодні їх усе частіше заміняють «ескулапи» з комерційних факультетів (заплатив і став лікарем: прийшов, побачив, «полікував»), в лексиконі яких превалюють шарлатанські вислови типу «чакра», «біоенергетика», «панацея», «психоенергетика», «хвильова генетика», «астральний», Чим більше таких слів в їхньому бідному словнику, тим з більшою обережністю треба ставитись до їх кваліфікації. В їхніх шарлатанських методах так званого лікування – нетерпимість до заперечень, «без права на апеляцію». Царство Небесне лікарю від Бога, нехай земля йому буде пухом. Співчуття родині.
) Показати IP 4 Березня 2012 15:00
а також попрощайтеся з безплатною медициною, якою ви користувались за часів проклятого совка.
шанувальниця Показати IP 5 Березня 2012 11:56
Надзвичайно світлий був чоловік. Попри суворий прагматизм професії Володимир Антонович не мав і крихти цинізму. Займаючи десятки років керівні посади, не мав і натяку на зверхність чи пихатість. Він щиро любив цей недосконалий світ, аж до наївності вірив у добро і чесноти людей, хоча життя для цього давало не надто багато підстав. Правду писав Геберман: "Как вкус у смерти безупречен в выборе лучших из нас"...
лучанка Показати IP 7 Березня 2012 11:56
гарна і світла людина- вічна память .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus