USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині впроваджують «Електронне село»

25 Січня 2012 17:35
На Волині планомірно рухаються до так званого «електронного села».

Про це під час наради з сільськими, селищними та міськими головам розповів голова ОДА Борис Клімчук, - повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

«Ми поступово, планомірно рухаємося до «електронного села. У планах 2012 року: розширити програму погосподарського обліку підсистемою обліку земельних ресурсів, показниками по агропромисловому комплексу, ветеринарії, екології; уніфікувати систему «Звернення громадян»; запровадити у декількох пілотних сільських радах електронний цифровий підпис», - сказав голова облдержадміністрації Борис Клімчук на нараді з сільськими, селищними та міськими головам.

А на навчанні сільських голів, яке триватиме у Луцьку з по 25 по 27 січня, Борис Клімчук вкотре виокремив пріоритетні завдання влади в розвитку сільських територій.

Голова облдержадміністрації зазначив, що «головна ціль програми «Електронне село» - швидке обслуговування людей та суттєве спрощення в роботі працівників сільрад».

«У цьому році плануємо вийти на уніфіковану програму із звернень громадян. Необхідно зробити базу і навчити людей. Систему, яку ми запровадили минулого року – погосподарський облік ефективно зарекомендувала себе та дала позитивний результат. Ми всі прекрасно розуміємо: усі ці нововведення - для покращення рівня життя волинян», - наголосив Борис Клімчук.

Довідково:

У 2011 році у 394 сільських та селищних радах області впроваджено систему погосподарського обліку. Ці місцеві ради підключено до мережі Інтернет.

Участь у семінарі на тему: «Організація діяльності сільського, селищного, міського (міста районного значення) голови» 25 січня беруть близько 90 представників місцевого самоврядування Володимир-Волинського, Горохівського, Камінь-Каширського, Ратнівського та Шацького районів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 25 Січня 2012 17:55
Забули дописати, що дана програма буде базуватись на основі ігри "Весела ферма" - ідеальний 100% електронний варіант!
Zavtramen до Лучанин Показати IP 25 Січня 2012 23:40
+100500!))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus