USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На матч «Волині» з «Металістом» завітали особливі вболівальники. ФОТО

4 Вересня 2012 12:26
На матч 8-го туру української Прем'єр-ліги «Волинь» - «Металіст» завітали діти, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Про це повідомили у прес-службі СГО «Молодіжна платформа».

Так, Волинська обласна громадська організація «Твори добро» разом із ФК «Волинь» за підтримки СГО «Молодіжна Платформа» та центру соціальних служб м. Луцька надали можливість діткам повболівати за свою улюблену команду.

На радість усім «Волинь» перемогла, а юні вболівальники жартома вважають, що саме вони сприяли перемозі, і були щасливі від перемоги улюбленої команди. На матчі разом із волонтерами побували приблизно 30 дітей із сімей, які потрапили у складні життєві умови. Для них це була можливість стати вболівальником, та порадіти святу футболу.

«Подібні акції ми робимо постійно, адже діти повинні бачити щось краще. Діти повинні шукати альтернативний відпочинок, та відпочивати активно», - розповідає директор Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Varera Показати IP 4 Вересня 2012 14:14
Ага... ы сидыли на перших рядах, з яких ныц не видно(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus