USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

МНС-ники та ДАІ-шники «перевіряли» водіїв спецсигналом

4 Грудня 2012 15:32
Рятувальники та ДАІ-шники перевіряли чи водії реагують на спецсигнал і, чи пропускають транспортні засоби з таким сигналом, - повідомляють у ТУ МНС в області.

Так, учора, 3 грудня, на луцьких дорогах відбувалась операція «Увага! Спецсигнал!». МНС-ники спільно з працівниками відділення Державтоінспекції Луцька перевіряли, чи виконують водії вимоги Правил дорожнього руху в частині надання переваги у русі автомобілям з включеними спеціальними сигналами.

«Наша мета – показати водіям необхідність надання переваги у русі автомобілям, що обладнані спецсигналами та проблисковими маячками. Існує проблема своєчасного прибуття на місце пожежі автомобілів, адже чим швидше приїде пожежний автомобіль, тим оперативніше рятувальники ліквідують пожежу», – пояснив начальник оперативно-координаційного центру Територіального управління МНС України у Волинській області підполковник служби цивільного захисту Віктор Милостивий.

Нагадаємо, що згідно з законодавством України право на перевагу у русі мають автомобілі швидкої медичної допомоги, аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, міліції, військової автомобільної інспекції, служби інкасації, які рухаються з увімкненими спеціальними сигналами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Юлія Показати IP 4 Грудня 2012 16:12
А спец сигнали можна вмикати коли кому заманеться? Наприклад, коли ДАІ не виконує план по протоколам. І навіщо займатися такими дурницями, просто треба працювати. Стати навпроти Кузнєцова і подивитися, як швидка виїзджає.А спішунчиків, які не пропускають швидку натягнути по повній. Влаштовувати шоу, щоб Волинським новинам було про що писати - сміх тай годі.
111 Показати IP 4 Грудня 2012 16:13
спочатку поладьте ті спецсигнали. 3-го бачив дві швидких. одна на переході біля там-таму стояла за авто з маячком (зблизька з легкової маячка можна і не побачити) і сигналила звичайним сигналом, а друга виїжджала на перемоги біля міліції з сиреною але без маячка, теж можна не вчасно зорієнтуватись.
не_EXPERT Показати IP 4 Грудня 2012 21:10
МНС-ники виконували роль наживки. (ловля на живца).
лучанка Показати IP 5 Грудня 2012 09:33
МНС-ники нехай краще допомагають людям, які до них звертаються, в так звану службу порятунку, а не роблять нікому не потрібні експерименти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus