USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Міліція знайшла зниклу 11-річну дівчинку в добрих людей

10 Квітня 2012 21:17
На Волині 11-річна дівчинка нібито через конфлікт у школі не повернулася додому. Тож на її пошуки вирушили працівники міліції. На щастя, дівчинку знайшли у добросердого селянина, який прихистив малечу, щоб не вешталася посеред ночі.

Про це повідомили у СЗГ УМВС у Волинській області.

До Горохівського райвідділу міліції звернулася 38-річна жителька села Губин Лариса. Жінка повідомила, що пропала безвісти її племінниця Софія, якою вона опікується. Жінка забила на сполох, адже зрозуміла, що з уроків 11-річна школярка додому не повернулася. Тож міліціонери відразу розпочали пошуки.

Як повідомив виконувач обов’язків першого заступника начальника-начальник кримінальної міліції Горохівського РВ УМВС України у Волинській області капітан міліції Володимир Костанюк, після уроків дівчинка сіла в шкільний автобус і поїхала із села Угринів у село Губин. Вийшла на зупинці, однак додому не повернулася.

До пошуків дівчинки залучили чимало правоохоронців. Не обійшлося й без працівників кінологічної служби. Міліціонери провели ряд заходів: обстежили чималу територію, однак вдалося знайти школярку при подвірному обході.

Як з’ясувалося згодом, нібито через конфлікт у школі дівчинка не хотіла повертатися додому, а відтак пішки рушила назад в Угринів. Коли вже почало сутеніти, її помітив місцевий мешканець. Чоловік забрав малечу додому і поклав спати. Тож у його помешканні міліціонери і знайшли юну втікачку.

Таким чином дівчинку повернули рідним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus