USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.70
  • PLN 10.77 10.92

Луцьких школярів навчили годувати синичок. ФОТО

13 Листопада 2012 14:01
Екологічна акція «Зустріч зимуючих птахів» відбулася у Волинському краєзнавчому музеї. Школярам, які відвідали вiддiл природи закладу, влаштували «День Синички».

Про це повідомляють на сайті «Музейний простір Волині».

Учора, 12 листопада, у вiддiлі природи Волинського краєзнавчого музею відбувся дитячий ранок «День Синички». Захід зреалізували у межах проведення екологічної акції «Зустріч зимуючих птахів».



Організатори свята ознайомили школярів з інформацією про осілих і зимуючих птахів волинського краю та правилами підгодівлі пернатих взимку.

За словами організаторів, завдяки проведенню дитячого ранку, вони намагаються виховати у дітей бережливе ставлення до живої природи та залучити малечу до її охорони.



До слова, у цей день православна церква відзначає день пам’яті святого Зіновія, якого в народі називають Синичником. Саме у цю пору птахи збираються у зграї і прилітають з лісів до людських осель.

Учасники заходу, учні 2-Г класу Луцької НВК №9 відвідали екскурсію по відділу природи, прослухали розповіді про зимуючих птахів. Під керівництвом працівників музею діти вивчили правила підгодівлі пернатих, а також розвісили годівнички у музейному садку.



На пам’ять про відвідування закладу усім школярам подарували пташку-орігамі та пам’ятку «Чим годувати птахів взимку».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 14 Листопада 2012 11:19
Дуже гарна ініціатива! Але чому так повезло лише діткам з 2-Г класу НВК №9? Я б теж була не проти, щоб моїй дитині ненав’язливо прищеплювали любов до природи та братів наших менших... бо крім безкінечних уроків більше ні до чого тих школярів не залучають... :(

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus