USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Луцькрада привітала бухгалтерів. ФОТО

16 Липня 2012 12:57
Робота бухгалтера викликає повагу керівника кожної установи чи організації, адже він може зробити фірму процвітаючою, або ж банкрутом.

Таку думку висловив перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук під час урочистостей з нагоди Дня бухгалтера 16 липня.

На думку Кравчука, жодна фірма чи організація не може обійтися без бухгалтера, адже це - та особа, яка дає можливість відпочивати керівнику.

Заступник мера також зазначив, що робота бухгалтера подібна до роботи влади. Мовляв, обидві викликають невдоволення людей.



Кравчук додав, не кожен чоловік може виконати роботу бухгалтера. Саме тому, за його словами, серед бухгалтерів - так багато жінок.

Побажавши міцного здоров’я, порозуміння у сім’ї і хорошої зарплати, Кравчук вручив бухгалтерам подяки і почесні грамоти від імені міського голови.





Окрім того, для «винуватців» свята організували своєрідний фуршет, де присутні могли пригоститися цукерками і шампанським.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Z Показати IP 16 Липня 2012 14:11
Якщо бухгалтер толковий то добре,а як якась Маруся то торба.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus