USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Луцьке підприємство зустріло п’ятьох працівників, які повернулися з АТО

12 Липня 2016 14:41
П’ятеро бійців АТО, які до мобілізації працювали на підприємстві «СКФ Україна» у Луцьку, повернулися додому з зони АТО в рамках четвертої хвилі демобілізації.

11 липня 2016 року керівництво АТ «СКФ Україна» гідно привітало п’ятьох своїх працівників, які на cході боронили незалежність України.

Про це повідомили у прес-службі БФ «Волинь-2014».

“Гарні традиції не старіють” – такими словами розпочав офіційну зустріч Генеральний директор підприємства, Володимир Цибульський, зазначивши, що в колективі започаткували традицію – коли працівники, які були в зоні проведення АТО, повертається на підприємство, то їх чекає гідна подяка.

Від імені всього підприємства було озвучено подяку цим чоловікам, вручено медалі та цінні подарунки, здебільшого побутова та електронна техніка.

Крім того, вони можуть розраховувати на значну фінансову допомогу на санаторно-курортне лікування, покращення житлових умов чи для інших особистих потреб. Керівництво АТ «СКФ Україна» (публічне) запевнило, що хлопці завжди можуть розраховувати на підтримку підприємства.

На зустрічі також був присутній військовий комісар Луцького об’єднаного міського військкомату, Василь Худик, який вручив хлопцям медаль учасника АТО.

Демобілізовані учасники АТО, своєю чергою, подякували керівництву та всім працівникам за підтримку та допомогу . Нагадаємо, що працівники підприємства зібрали близько 170 тисяч гривень на закупівлю уніформи, взуття, обладнання та інших необхідних речей.

На завершення зустрічі Володимир Цибульський висловив вдячність за відвагу, героїзм та відданість Батьківщині. Він наголосив, що ці люди перебували у важких умовах для того, щоб захистити фундаментальні цінності України, за що кожен в Україні безмежно вдячний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 12 Липня 2016 14:55
і в той самий час продають конічні підшипники для КАМАЗ,УРАЛ,ГАЗ.
Анонім до дідо Показати IP 12 Липня 2016 15:24
у вас не вірна інформація.
Анонім Показати IP 12 Липня 2016 15:26
цибульський молодець та прикро що такого бізнесу мало... а хлопців які вертаються з фронту. з кожним днем се більшає і це не кінеь!
123 Показати IP 12 Липня 2016 16:06
Володимир Іванович - молодець -і робочі місця зберіг людям з відповідним дохлдом і шану колективу показав достойним, та і матеріально там людям допомагають .
волинянка Показати IP 12 Липня 2016 17:33
А як інакше можна зустрічати наших Захисників? Невже це виняток, як зустріли хлопців і відносяться до тих, хто захищає нашу державу, на згаданому підприємстиві? Тоді це ганьба нам усім і потрібно діяти так, як на «СКФ Україна» у Луцьку. Низький уклін Вам, пане Генеральний директоре!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus