USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Ковельські волонтери передали допомогу бійцям на схід

4 Липня 2016 10:32
Нещодавно волонтери Ігор Бабанін та Микола Канівець доправили із Ковельщини в зону АТО черговий гуманітарно-продовольчий вантаж, - пише ПроКовель.

Цього разу маршрут волонтерів був таким: Шахта Бутівка, міста Авдіївка та Мар’янка Донецької області, де дислокуються підрозділи Збройних Сил України у складі яких несуть службу воїни Ковельщини. Серед того, що відправили – багато продуктів харчування: домашня консервація, овочі, сало, тушкованка, солодощі, крупи, макаронні вироби, чай, кава, а також засоби особистої гігієни.

Цю допомогу збирали всією громадою та варто зазначити, що левова доля вантажу була сформована за підтримки: сільських голів, депутатів Ковельської районної ради, громади церкви Євангельських християн - баптистів та підприємців і меценатів Ковеля.

Зі слів координатора Волонтерського Центру Андрія Броїла, відправка допомоги на схід – це не просто передача харчів та речей бійцям, для хлопців – це знак того, що вони не залишені напризволяще, що вдома піклуються про них, пам'ятають, для чого вони там. Тож ніхто не має права відмежовуватися від війни. І наше завдання забезпечити бійців всім необхідним, адже вони ціною власного життя виборюють мир та спокій для нас з вами.

До речі, Ігор Бабанін не лише волонтер, він військовий капелан, який періодично несе службу в зоні АТО.

Зауважимо, нещодавно, під час районних урочистостей до дня Конституції України, були вручені нагороди командування 66-го військового мобільного госпіталю за підтримку та надану волонтерську допомогу колективу виконавчого апарату районної ради, який очолює Андрій Броїло, волонтерам Вадиму Мартинюку, Ларисі Калитюк та зокрема, Ігору Бабаніну, який у переддень цього заходу повернувся зі сходу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus