USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Комісія анулювала ліцензію медколеджу у Володимирі

6 Грудня 2012 17:13
Рішення про анулювання ліцензії ПВНЗ «Володимир-Волинський медико-технічний коледж» після відповідної перевірки прийняли члени акредитаційної комісії.

Про це інформує сайт Державної інспекції навчальних закладів України.

За численні порушення ліцензійних умов надання освітніх послуг у сфері вищої освіти, у володимир-волинського медколеджу забрали ліцензію на здійснення професійної підготовки молодших спеціалістів за фахами «Лікувальна справа», «Сестринська справа» та «Фармація».
Під час інспектування навчального закладу члени комісії зафіксували порушення в кадровому та навчально-методичному забезпеченні, організації навчального процесу та організації прийому до коледжу вступників у 2012 році.
Зокрема, вдалося встановити, що фахова освіта четвертої частини викладачів коледжу не відповідає профілю дисциплін, які вони викладають, або ж одні й ті самі викладачі викладають понад п’ять дисциплін одночасно.
Окрім того, виявилося, що, зважаючи на зменшення охочих навчатися у коледжі, студентів першого курсу різних спеціальностей об’єднують в одну групу. А за результатами контрольних робіт Державна інспекція навчальних закладів України встановила низькій рівень знань студентів. Так абсолютна успішність у навчальному закладі становить 20,6%, а якість знань – 0,5%. Контрольну роботу з нормативної дисципліни «Медична хімія» не виконав жоден студент.

Також за результатами перевірки у ПВНЗ «Володимир-Волинський медико-технічний коледж» члени комісії встановили, що у навчальному закладі немає бібліотеки, методичного забезпечення самостійної роботи студентів, матеріалів для проведення диференційованих заліків та екзаменів та робочих навчальних програми деяких дисциплін професійно-орієнтовного циклу.

Всіх студентів спеціальностей, ліцензії яких анулювали, переведуть до інших вищих навчальних закладів на ті ж спеціальності та на умовах не гірших, ніж вони навчалися.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ліна Показати IP 6 Грудня 2012 17:41
Нарешті!!!!
цікавий Показати IP 6 Грудня 2012 19:17
А цей коледж не був філією Луцького біотехнічного інституту ім. академіка Стеценка? Напишіть, хто знає?
Семен Показати IP 6 Грудня 2012 19:24
А зачем. Большенству студентов так навится. Учишся не напрягешся. Гдлядь, уже и диплом в кармане. А на работе сориентируется, за что в карман пациенты ложат, то и будет делать. Наш народ живуч и терпелив.
маня Показати IP 7 Грудня 2012 09:41
А ви ще перевірте цю "Україну",МАУП - то цей же рівень,викладачів беруть будь-кого, ні за яким фахом вони не підходять,без ніякого стажу викладання , а за аспірантуру мови не має. Знання нульові, вчаться всі, хто платить гроші,Їх навіть ніхто не перевіряє знань ніяких, заходитш платиш гроші і виходиш усе здав, все зараховано.В школві на 2, в голові нульт, а диплом на руках- спеціаліст широкого профілю.Виші звели навчання , до нуля ролмьн відмивання денег.У нас технічного і східнонаціонального вишів вистачить,там хоч чуть та щось вимагають,заліки мусиш здати.Нащо цих тупаків в випускати з дипломами,але щл поробиш у нас час, аби диплом був, а це що в голові вітер віє нікого не цікавить.
За Україну Показати IP 7 Грудня 2012 09:57
Біотехнічний і "Україну" трогати не трабе. Не забирайте хліба насущного у викладачів. Дайте хоч студентам нормально пожити в розвалочку. Дві халяви в області з вишів в області зостались.
волинянин Показати IP 7 Грудня 2012 10:01
заклад дружини Стеценка яка має негативну репутацію
Ирен Показати IP 7 Грудня 2012 17:05
А ще в нас є вуз самих тупих студенті- це гуманітарний.Там взагалі ніхто нікого не учить.Викладацький склад- це щось "не вероятное".А студенти, платять і виходять. В головах туречельова пустота.Хто в школі ні бум-бум там диплома дадуть на вищом рувні.Головне, щоб він був, а це що ти не бум-бум нічого.Ще цих студентів перевірте, які в них знання,3ото буде смішно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus