USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Колишній «зек» втягнув підлітків у кримінал

16 Березня 2012 12:31
13-ти і 16-річного хлопчаків залучив до крадіжок майна з дачних будиночків раніше судимий чоловік у Ківерцівському районі.
Про це повідомляють у СЗГ УМВС Волині.
Декілька людей звернулося до Ківерцівського РВ УМВС України у Волинській області з повідомленнями про крадіжки у їхніх дачних будинках у селах Сокиричі та Муравище.
Правоохоронці встановили, що злочини скоїли 30-річний Михайло спільно із неповнолітніми ‒ 16-річним Павлом і 13-річним Андрієм.
Трійця вирішила заробляти гроші незаконно ‒ хлопці виламували вікна, проникали усередину дачних будинків та виносили все цінне: електрокосарки, металеві труби, телевізор, електроподовжувач. Викрадені речі злочинці зберігали у себе вдома та, за можливості, продавали.
За кілька тижнів вони обікрали чотири дачі, доки їхню діяльність не припинили працівники міліції.
З’ясувалось, що Михайло раніше уже був судимим за розбійний напад.
Сьогодні за фактом крадіжок порушено кримінальну справу. Крім цього, вирішується питання щодо порушення кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого статтею 304 (Втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
КаЛьОк Показати IP 16 Березня 2012 14:56
ото резонанс))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus