USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Кабінет здорової стопи: краса і здоров’я ніг для комфорту лучан*

4 Липня 2016 09:00
21 століття вимагає від нас певного темпу життя: ми постійно перебуваємо в русі, що, звичайно, відображається на нашому здоров’ї. Одна з частин тіла, якій щодня дістається чимала частка навантаження – наші ноги. І від того,наскільки вони здорові, залежить і наш настрій. Погодьтеся, не надто комфортно працювати, якщо болить на нозі мозоль, турбує кісточка, або ж постійно нагадує про себе грибок. Власне, це маленький список проблем, від яких страждають наші ноги. А ще ж кожному хочеться, щоб вони були не лише здоровими, а й красивими.

Вирішити ці проблеми може подолог – спеціаліст зі стопи, майстер педикюру з медичною освітою. Саме такі фахівці працюють в Кабінеті здорової стопи, який нещодавно відкрився у Луцьку. Тут кваліфіковані майстри виконають апаратний педикюр – безпечну лікувальну процедуру за допомогою спеціального косметологічного обладнання та препаратів.Фахівець-подолог виявляє патологічні зміни організму на ранніх стадіях, відображені на стопі, коли ще можна впоратися з проблемами без хірургічного втручання. Якщо ж потрібна допомога інших спеціалістів, подолог може направити клієнта до лікаря після косметологічної обробки стопи.
Найперше майстер оглядає і проводить діагностику стопи, виявляє наявність патологій. На кожного пацієнта заведені індивідуальні картки, де зафіксовано, які проблеми виявили під час первинного огляду.

До слова, стопи діабетиків потребують спеціального догляду. Для людей, які страждають цією хворобою, є окрема лінійка косметологічних засобів для догляду за стопою. Тож діабетики можуть сміливо скористатися послугами кабінету здорової стопи.
Безпосередньо прийом у подолога розпочинається з дезінфекції шкіри та нігтів. Апаратний педикюр не передбачає замочування ніг, стопу обробляють засобами, які готують шкіру для обробки спеціальним апаратом. Це, власне, одна з відмінностей, яка й відрізняє апаратний педикюр. Адже клієнти можуть не перейматися, що невдало продезінфікована ванночка може «нагородити» здорові ноги «сюрпризом», до прикладу, грибком.
Апаратний педикюр дозволяє позбавитися не лише від загрубілої та відмерлої шкіри, а й від натоптишів, стрижневих, піднігтьових мозолів. Подолог також лікує міжпальцеві мозолі, допомагає подолати грибкові інфекції ніг та стоп, лікує тріщини, врослий ніготь, підвищену пітливість стоп.

Якщо ж проблеми стоп не обмежуються тільки косметологічними процедурами, подолог визначить, до якого спеціаліста вас можна направити, порадить, як правильно вибирати взуття, щоб ви не відчували дискомфорт, не деформувалася стопа.
Окремо варто згадати про дезінфекцію обладнання, яким виконується апаратний педикюр. Для того, щоб унеможливити занесення будь-яких інфекцій, після кожної процедури всі інструменти проходять повний цикл дезінфекції, передстерилізаційного очищення і безпосередньо стерилізації паровим методом в автоклаві. Інструменти після стерилізації зберігаються в стерильних одноразових пакетах, у яких вони стерилізуються

Власне, такі заходи безпеки – не примха, а обов’язок кожного майстра педикюру, пояснюють у Кабінеті здорової стопи. Це – найперше, захист клієнтів. А оскільки під час апаратного педикюру виключені будь-які порізи і травми, то це гарантує захист від грибкових захворювань, туберкульозу, вірусних інфекцій, у тому числі гепатиту В та ВІЛ-інфекції.

Процедура, яку проводять майстри Кабінету здорової стопи, завершується розслаблюючим масажем. Якщо нігтьова пластина не потребує подальшого лікування – нігті покривають гель-лаком.

Скористатися послугами подолога можуть не лише жінки, а й чоловіки, хоча останні часто вважають, що педикюр – суто жіноча справа. Чоловіки також мають проблеми зі стопами і потребують лікування та порад фахівців. Майстри педикюру в Кабінеті здорової стопи переконують: соромитися тут нічого, навпаки, якщо є проблеми зі стопами – треба їх лікувати.

Крім незабутніх відчуттів клієнти також отримають консультацію про подальший догляд ніг, якими косметичними чи медичними засобами користуватися, щоб стопи і надалі залишалися доглянутими, а дискомфорт і біль більше не був постійним супутником, і в майбутньому не виникало проблем зі здоров’ям.

Отримати консультацію та допомогу подолога, здійснити апаратний педикюр можна в Кабінеті здорової стопи, який розташований у Луцьку вул. Набережна 10, попередньо записавшись за телефоном: 095 72 27 997.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ірина Показати IP 7 Липня 2016 08:52
була в цьому кабінеті, все на рівні, сподобалось
не Ірина. Показати IP 18 Лютого 2017 21:57
Ви диплом про медичну освіту у майстра питали? жіночка на фото має курси манікюрниць, тому може виконувати тільки педикюр з манікюром. Ні про яку " здорову СТУПНЮ" мова йти не може.
Інна Показати IP 11 Січня 2018 12:04
Добрий день.Не можу до Вас дозвонитися. Ви працюєте?
Олександр Показати IP 6 Листопада 2019 16:26
Контактний номер не обслуговувається...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus