USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Як у Ковелі відзначали свято квітів. ФОТО

24 Вересня 2012 10:21
«Мій Ковель – моя Україна» ‒ під такою назвою у місті залізничників пройшло свято квітів. Понад 40 учасників представили свої композиції.

Про це йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Журі обрало найкращого із кращих у трьох номінаціях. До речі, враховували і представлення кожної композиції. А ковельчани голосуванням визначали, кому дістанеться приз глядацьких симпатій.

У цей день і аматори сцени подарували свято городянам: чудову концертну програму, яка ще більше додала урочистості квітковому дійству. Завершальним акордом стала церемонія нагородження. Міський голова Олег Кіндер сказав, що сама природа вирішила підіграти і презентувала Ковелю хорошу сонячну погоду. Він подякував усім учасникам, відзначивши надзвичайно добру підготовку, оригінальність і неповторність кожної композиції і висловив сподівання, що традиція проведення такого свята буде продовжена і надалі.

Тож, у номінації серед дошкільних навчальних закладів перше місце здобув ДНЗ №4, друге ‒ ДНЗ №9 та третє ‒ ДНЗ№13. У номінації серед навчальних закладів перше місце посів НВК№13, друге ‒ ЗОШ №10 та ЗОШ №12, третє – медичний коледж та Палац учнівської молоді.

Серед підприємств установ та організацій перше місце ‒ центр соціальної реабілітації для дітей інвалідів, друге – школа мистецтв та художня школа, третє – управління праці та соціального захисту і територіальний центр соціального обслуговування.

Приз глядацьких симпатій отримала СШ№3 імені Лесі Українки.































Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus