USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Фільм «Волинське Купайло» - лауреат кінофестивалю у прифронтовому місті

7 Липня 2015 08:49
Фільм «Волинське Купайло» став лауреатом на кінофестивалі - «КіТИ - кіно і ти» - в Маріуполі.

«Цьогоріч Маріупольський фестиваль кіно - «КіТИ - кіно і ти» ім.І.А. Шрейбера , який відбувся наприкінці червня, об’єднав одночасно аж три фестивалі - «КіТИ - кіно і ти», дитячий «Золоте курча» та «Відкрита ніч» під девізом «Маріуполь - це Україна». Свято кіно відбулося, незважаючи на близькість фронту. Приїхали гості з Грузії, Росії та інших країн, болючі події в Україні, як в дзеркалі відобразилися в роботах конкурсантів» - розповідає організатор фестивалю Ольга Новікова, голова громадської організації «АйДаМа» при підтримці Маріупольської міської ради, спонсорів та меценатів. Кращі кінороботи візьмуть участь у Міжнародному фестивалі кіно, телевізійних фільмів і програм «Словянська казка» ім. А.С. Ліхачова в м. Софія (Болгарія). Ми надіслали фільми «Волинське Купайло» та «Сім чудес Волині».

Лауреатом конкурсного фестивалю став фільм «Волинське Купайло». Він створювався на власній ініціативі під зйомок фільму «Природні перлини Волині». В різних мальовничих куточках Волині, а саме в с. Піща, с.Світязь, (оз. Світязь), с. Мельники (оз. Пісочне) Шацького р-ну, с.Сваловичі Любешівського р-ну на фестивалі «Українська косовиця» та на оз. Нечимле (Ковельського р-ну). Автори фільму – Руслана Мельник та Андрій Повзун.



Оскільки енергетика літнього свята Купайла надзвичайно потужна та позитивна та вабить кожного поринути у вир танцю, пісні, музики, а саме основне очиститись від усіляких негараздів, отримати насолоду.

Ми вирішили зафільмувавати ці прекрасні миті автентичного святкування Купайла на Волині.

Всі учасникам зйомок дякуємо за участь.

Фільм брав участь у інший кінофестивалях, зокрема: «Кінокімерія 2013», «Полтава-Док» (2013р), «Зоряне містечко» 2015 в м. Бердичів (Житомирської обл.), де відбувся конкурсний відбір та отримав лише дипломи за участь.

Наразі до 10 липня 2015 року триває онлайн-голосування за ці фільми, то ж будемо вдячні, всім хто підтримає ці фільми натиснувши на бали. За цим посиланням йде

голосування за волинські фільми! http://kiti.org.ua/onlajn-festival/?aid=6-1

https://www.youtube.com/watch?v=YGCc_60_1xo фільм «Волинське Купайло»,

https://www.youtube.com/watch?v=DRKolaudgOo фільм «Сім чудес Волині»

Також наша творча група шукає спонсорів та меценатів для завершення зйомок фільму «Природні перлини Волині».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus