USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

«Догралися» - у Ковелі тепер сіль довбуть молотом

18 Лютого 2012 14:08
Непроста ситуація виникла у комунальному підприємстві «Добробут» міста залізничників. Для зимового утримання міських вулиць у належному стані ще торік було закуплено близько 250 тонн солі, яка внаслідок сильних морозів перетворилась на монолітну брилу.

Про це повідомляє Волинь-нова.

Головний інженер підприємства Василь Ющик розповідає, що змерзлу сіль вони довбуть позиченим «на стороні» гідравлічним молотом, а з огляду на величезні її об'єми намагаються чавити катком та іншою важкою технікою.

Ющик тепер ніяково знизує плечима, перекладаючи усю відповідальність на інших. «Не знаю, до кого тепер звертатися: до посередників чи виробників, бо сіль, яку придбав «Добробут», за документами мала бути із так званим антизлежувачем, а у нас вона чомусь закам'яніла. Треба зараз нову для суміші закуповувати», - каже він.

Втім, як категорично твердить начальник відділу комунального господарства Ковельського міськвиконкому Олександр Балак, це трапилося через те, що на підприємстві не було дотримано технології зберігання солі, а тому й відповідати за таку недбалість та безгосподарність мають особисто директор та головний інженер.

До речі, незрозуміла ситуація з самим директором «Добробуту» Михайлом Сидоренком, проти якого Ковельська міжрайонна прокуратура порушила кримінальну справу за фактом безпідставної невиплати заробітної плати своїм працівникам. Хоч у Сидоренка цими днями й закінчився термін контракту, він з волі міського керівництва пішов у відпустку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ГМО Показати IP 18 Лютого 2012 17:11
Ці ковельські бютівські чудаки таке витворяють на чолі з Кіндером. А народ терпить. Скільки можна?
Всезнайко Показати IP 18 Лютого 2012 20:58
"Господарність" Кіндера знову дається взнаки...
Цікавий Показати IP 19 Лютого 2012 13:44
Поділіться даними про фокуси Кіндер- сюрпрайза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus