USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

«Звірівське» запрошує на відпочинок, полювання та риболовлю

16 Червня 2016 09:46
Іще один напрямок для розвитку – зелений туризм – започатковували у державному підприємстві «Мисливське господарство «Звірівське», що на Ківерцівщині.

Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

Крім уже звичних рекреаційних пунктів лісівники пропонують любителям відпочинку на природі оригінальні послуги для дозвілля.



Серед таких – прогулянки на конях та велосипедні маршрути.
Подібні екскурсії привідкриють завісу життя-буття місцевої лісової флори та фауни.
А рибалки-любителі матимуть можливість посидіти на берегах ставів і повудити рибу.
Своє натхнення в улюбленій трофейній справі знайдуть і мисливці.

Зі слів директора державного підприємства Сергія Байцима, без вражень від проведеного часу не залишаться ні дорослі, ні діти.

«Колектив Звірівського господарства вже готовий надавати послуги в напрямку зеленого туризму. Приміром, прогулянки на конях або ж велосипедні маршрути, що пролягають від 3 до 15 кілометрів. Під час екскурсій лісовими стежками можна ознайомитися з мальовничою місцевою природою, перепочити в затишній альтанці, побачити оленів, кабанів чи інших диких звірів, назбирати суниць, чорниць, грибів», – розповідає Сергій Байцим



На замовлення відпочивальників лісівники приготують обід: зварять юшку, підсмажать картоплю, шашлик, рибу, зготують запашний лісовий чай.



Серед лісу облаштовано до десятка бесідок із місцями для розведення вогнищ, тощо. У найбільшій альтанці може вміститися і до ста відвідувачів. Таким чином можна збиратися великими компаніями і відзначати дні народження чи інші святкові події.

Звісно, основним напрямком ведення господарської діяльності на підприємстві залишається мисливство, а вже тоді – зелений туризм. Тому мисливцям тут – особлива увага.

«Зокрема до кінця цього місяця, тобто червня, матимемо затверджені ліміти на індивідуальне (трофейне) полювання на самця козулі. – З серпня відкриється полювання на самців кабана, оленя та їх молодняк. Для любителів трофеїв у лісових масивах господарства облаштовані спеціальні мисливські вежі.



Риболовлю розпочнемо десь із липня. За цей час запущена у стави риба (товстолоб, білий амур, короп) набере, так би мовити, товарного вигляду і необхідної ваги.



У майбутньому плануємо на берегах ставів облаштувати майданчики для відпочинку дітей, аби наймолодші наші гості могли пограти в рухливі ігри, м'яча тощо.

Тож щиро запрошуємо до мисливського господарства «Звірівське» всіх охочих волинян та гостей нашої області. Ми заздалегідь подбали про все необхідне, залишилося тільки приїхати до нас. Ціни на послуги – помірні. Головне, що відпочинок ми пропонуємо провести серед лісу, на лоні природи, подихати чистим повітрям, збагаченим киснем та фітонцидами. Відтак отримати від цього не лише велику порцію задоволення, а й здоров’я», – каже директор держпідприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
свідок Показати IP 16 Червня 2016 10:42
О, мій жовтий велосипед на фото, який у мене вкрали в м. Луцьку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus