USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Депутати заплатили штраф через невчасно здані декларації

23 Серпня 2012 17:53
Трьох депутатів однієї з міських рад області притягнули до адміністративної відповідальності ‒ змусили заплатити штраф ‒ через те, що вони не подали декларації вчасно. Двоє з них сплатили по 170 гривень, а третій – 200.

Таке рішення ухвалив міськрайонний суд, розглянувши складені щодо обранців місцевої громади протоколи про вчинення корупційних адміністративних правопорушень, передбачених частиною 1 статті 172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю).

Згідно із Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції», усі депутати місцевих рад є суб’єктами відповідальності за корупційні правопорушення і повинні своєчасно подавати декларації про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру.

Всупереч вимогам частини 1 статті 12 цього Закону, ці депутати умисно не подали такі декларації за 2011 рік. При цьому вони достовірно знали про те, що їх необхідно подати і мали реальну можливість своєчасно це зробити.

Рішення суду набрало законної сили. Штраф депутати уже сплатили.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ґрыцько Показати IP 23 Серпня 2012 18:19
"що вони не подв."- что это должно обозначать? это такой укроновояз?
Ґрыцько Показати IP 23 Серпня 2012 23:30
"Трьох депутатів однієї з міських рад області притягнули до адміністративної відповідальності ‒ змусили заплатити штраф ‒ через те, що вони не подв. " можно расшифровку вашей копи/паст новости?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus