USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.55
  • PLN 10.50 10.67

Бухгалтерів Ковельщини привітали з професійним святом

16 Липня 2016 13:21
Представників однієї з найважливіших для кожного підприємства чи організації професії - бухгалтерів - вітали 15 липня у центральній районній бібліотеці, - повідомляють на сайті Ковельської РДА.

Відзначають в державі це професійне свято, щоб підкреслити надзвичайно важливу роль цієї професії у сучасному суспільстві, бо немає жодного підприємства чи іншої галузі, де б не використовувалася бухгалтерська праця.

Як і іншим працівникам, бухгалтерам рідко випадають хвилини відпочинку, вільні від підрахунків та інших фінансових операцій.

Проте, у переддень професійного свята, вони змогли відволіктися на короткий час, аби стати учасником урочистостей та святкового концерту, який був організований за сприяння районної влади.

Дякували присутнім на святі бухгалтерам району за їх таку клопітку працю керівники районної влади, адже розуміють, що працювати бухгалтером досить відповідально.

Спершу звучали вітання від голови районної ради Андрія Броїла, який привітав бухгалтерів від депутатського корпусу, високо оцінивши їх працю, побажавши їм міцного здоров’я, натхнення та добробуту.

Привітала своїх колег зі святом начальник управління фінансів райдержадміністрації Світлана Карпюк. Вона наголосила на важливості цієї професії, бо жодному підприємству не обійтися без бухгалтера.

До колег зі словами віншувань звернулися головний бухгалтер Голобської об’єднаної територіальної громади Людмила Приймачук, бухгалтер Дубівської сільської ради Лариса Дзимблюк.

Дзвінкими піснями вітали з професійним святом юні таланти краю, учасники художньої самодіяльності району.

За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток району, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята спільними грамотами райдержадміністрації та райради були нагороджені кращі бухгалтери району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus