USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Закінчився збір юних рятувальників. ФОТО

29 Серпня 2012 15:47
XII Всеукраїнський (XII Міжнародний) збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки» завершився на Волині 28 серпня. Тиждень команди професійно змагалися в надзвичайних ситуаціях і рятувальних заходах.

Про це повідомили у ТУ МНС в області.

Перше загальнокомандне місце зайняла команда юних рятувальників з Тернопільської області, друге місце – команда Миколаївської області, третє– команда Луганської області.

У цьогорічних змаганнях взяли участь команди з АР Крим, 19 областей України, міст Києва та Севастополя, а також 4 іноземні команди – Республік Білорусь, Польщі, Словаччини і Російської Федерації – всього понад 250 учасників.

«Популяризація серед дітей і підлітків здорового і безпечного способу життя формує культуру безпеки життєдіяльності і навиків безпечної поведінки» – зауважив на церемонії нагородження начальник територіального управління МНС України в області Володимир Грушовінчук.

«Є переможці, але переможених тут немає, за цей період усі учасники змагань подружилися. Я вважаю, що 70% із вас поповнить лави рятувальних підрозділів України, Словаччини, Польщі, Білорусії та Росії. А отримані навики під час «Школи безпеки» в подальшому знадобляться вам у мирному житті», - додав він.

На закриття збору, зокрема, завітали такі почесні гості: помічник Міністра надзвичайних ситуацій України Світлана Линник, начальник управління техногенної безпеки центрального апарату державної інспекції техногенної безпеки України полковник служби цивільного захисту Тарас Поліщук, перший заступник голови Ківерцівської районної державної адміністрації Микола Вашкевич, завідувач сектором безпеки життєдіяльності Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України Анатолій Старик, начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Галина Карнаухова, начальник управління Держтехногенбезпеки України у Волинській області полковник служи цивільного захисту Микола Кревський, заступник начальника управління освіти і науки Волинської обласної держадміністрації Юліан Таранчук, начальник навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності полковник служи цивільного захисту Сергій Шмига, прес-секретар групи компаній «Фокстрот» Алевтина Білецька, директор позашкільного дитячого закладу оздоровлення та відпочинку імені Олега Кошового Леонід Мацюк, тощо.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сеня Показати IP 29 Серпня 2012 19:28
волинские рятувальники позор
сеня Показати IP 30 Серпня 2012 01:52
вова п о з о р .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus