USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

За лаштунками Українського тижня моди. ФОТО

19 Березня 2012 17:35
Знаменитості - у перший ряд, закордонні моделі - на подіум, - кожен дизайнер намагається привернути увагу преси й потенційних покупців.

Про це інформує ТСН.

Український тиждень моди завершився. Журналістам вдалося зазирнути до найсекретніших закутків. Вхід сюди стороннім заборонений. Зазирнути за лаштунки модного тижня можно лише із дозволу самих дизайнерів. Це місце вони називають бекстейдж – те, що поза сценою.

Саме тут команда фахівців працює до 12 годин на добу, аби глядачі побачили десять хвилин шоу. У величезній кімнаті з дзеркалами робота починається з самого ранку. Звідси виходять образи, які бажаючі приміряють на себе наступного сезону.

У показі Юлії Айсіної цього разу - цілих сорок виходів і стільки ж моделей, аби не було поспіху з перевдяганнями.

Не пощастило лише візажистам. Хтось робить родзинкою свого показу незвичний макіяж, хтось створює фантастичне вбрання, а хтось запрошує на дефіле моделей світового рівня.

Супермодель з Танзанії Міріам Одемба в Україні вперше, приїхала спецально для того, аби взяти участь у показі своєї подруги дизайнерки Анастасії Іванової. Тільки тут у Міріам можна спитати про її враження: «Це мій перший візит на Україну, і я дуже щаслива бути тут».

І ось час показів. Виходи, переодягання, нервування: дизайнери слідкують за тим, щоб абсолютно усе було бездоганно. Поділитися враженнями вони можуть лише після дефіле.

Український тиждень моди закінчився.

Вже від сьогодні дизайнери вже починають працювати над наступними колекціями.

















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus