USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

У Луцьку з'явиться рок-журнал

1 Жовтня 2012 18:52
Журнал про рок-музику та рок-музикантів Луцька публікуватиметься в одному з Інтернет-видань міста. Проект зветься «Luchesk Rock».

Про це «ВН» повідомив один з засновників журналу Сергій Янішевський.

Ідея створення першого тематичного журналу належить студенту Східноєвропейського національного університету, Сергію Янішевському. Хлопець навчається на історичному факультеті на ІV курсі. Інтерес до історії та музики вилився у проект «Luchesk Rock».

За словами автора видання, рок у Луцьку завжди був захоплюючим і якимось цілісним явищем, з власною історією, легендами, місцями і особистостями.

«Звичайно, луцьке міське рок-життя ми будемо розбавляти і всеукраїнським рок-н-ролом, і закордонним, та акцент буде робитися все ж на місцевому, рідному», - розповів засновник.

Перший номер журналу вийде тоді, коли буде готовий дизайн і верстка – «над цим наразі й працюємо. Статті є, журналісти – також», - пояснив ініціатор.

Янішевський поки не впевнений чи видаватимуть «Luchesk Rock» в паперовому вигляді. Мовляв, невідомо чи знайдуться кошти на друк.

У команді майбутнього журналу: Іванна Мартинів, Володимир Гриб, Богдана Франчук та Наталка Книш. «За що їм величезне дякую. До речі, збір рок-історії почали саме Вова та Іванка», - додав співрозмовник «ВН».

Насамкінець він розповів, що перший та наступні номери журналу опублікують на сайті «Молодіжний портал Волині» у спеціальному розділі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Вінстон Показати IP 1 Жовтня 2012 22:11
Да внас і рок-гуртів на двох пальців перещитати... про кого писати? сміх тай годі. Журнал проіснує 2 місяці і здохне....його купляти рокери точно не будуть. Тому що рокери гоші тратять на горілку чи пиво, а багатіям нах не треба. Бо вони себе рахують мажорами, хоча, хоч зі сторони глянуть. Слабуватий у ЛУЦЬКУ РОК! ХОЧА РОК ФОРЕВА!!!!!!!!!
Чеширский Кот до Вінстон Показати IP 2 Жовтня 2012 11:22
Посмотрим. Может будет электронный, время покажет, пусть ребята пробуют. Рокеры всех стран и континентов всегда тратили бабки на наркоту, алкоголь и шлюх, тем не менее рок-журналы существуют.
Секонд Хенд до Вінстон Показати IP 2 Жовтня 2012 11:43
Звичайно краще сидіти за компом і обговорювати, який у Луцьку слабуватий рок, ніж сісти за барабани, чи взяти в руки гітару, або хоча б купити рок журнал, щоб цей слабуватий рок підтримати. Але ж ні, такі як ви, не поворохнуть і пальцем, і дупу від монітора не відірвуть, зате розкритикують все і всіх, бо це ви любите і вмієте найкраще. І це не тільки року стосується, а й політики і взагалі всього що в Україні і світі відбувається. Спершу щось зробіть - а потім критикуйте!
блІІІІІН Показати IP 2 Жовтня 2012 15:47
На нас знов чекає ниття, шмарклі та скиглення, яке буде виливати на лучан Сірожа Мартинюк...
YanZyk Показати IP 2 Жовтня 2012 19:54
Значить так Ви слідкуєте за рок життям в Луцьку. В нас є і було купа всього, і були справді варті уваги гурти, тому буде про що писати, то факт. А щодо того проіснує 2 місяці і здохне... Побачим, але ідея жива вже роки, тому завжди знайдуться ідейники, які зможуть допомогти насправді і в скрутні моменти... А говорити справді легше ніж зробити щось для розвитку того ж року в Луцьку:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus