USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.75 10.93

У Луцьку танцювальний сезон завершився флеш-мобом. ФОТО

5 Листопада 2012 11:57
Майже дві сотні лучан взяли участь у флеш-мобі, яким завершили перший сезон проекту «Танцюй з нами!»

Про це розповів хореограф-постановник фіналу дійства, керівник Клубу сучасного бального танцю «СК-ДЕНС» Олександр Кашевський 4 листопада.

Останнє в осінньому сезоні заняття з різних видів танцю в межах проекту «Танцюй з нами!» відбулося на Театральному майдані у Луцьку. Цього разу всі присутні мали нагоду потанцювати «макарену».





За словами одного з ініціаторів проекту, начальника відділу розвитку туризму Луцької міськради Наталії Бунди, цей проект створили, аби об’єднати лучан і навчити їх танцювати.

На її думку, загалом цю ідею вдалося втілити в життя, адже щонеділі люди приходили і хотіли долучитися до участі у проекті, танцювали і отримували від цього задоволення.
Нагадаємо, проект стартував на початку вересня.




«За цей період ми танцювали сальсу, авторську постановку, віденський вальс. І ось на завершення – макарена. Але ми обіцяємо, що наш проект буде продовжуватися. Ми зробимо все для того, щоб весняний сезон був набагато кращим», ‒ зазначила Наталія Бунда.

А от на завершення першого сезону танцювального проекту організатори підготували масштабний флеш-моб.





Два місяці репетицій 200-от танцюристів втілилися у хореографічну постановку в центрі Луцька. Вдале поєднання музики і запальних рухів учасників дійства зібрали навколо себе багато глядачів.
Своїм виступом танцюристи вирішили привернути увагу до ситуації, в якій вони опинилися. За словами Кашевського, проблема у тому, що його учням немає, де займатися. Мовляв, раніше учасники «СК-ДЕНС» тренувалися у клубі молодіжного дозвілля «Естет». Утім, приміщення центру віддали спортсменам, і танцюристи залишилися без репетиційної зали.
«Ми вирішили якось крикнути голосно своїми рухами. Можливо, хтось почує і зжалиться над нами і дасть нам десь місце, де можна проводити репетиції», – зазначив хореограф.



Тож, організатори проекту підтримали бажання привернути увагу до проблеми танцюристів, запросивши їх взяти участь у проекті «Танцюй з нами!»

За словами Олександра Кашевського, наразі учасники «СК-ДЕНС» займаються у приміщенні СНУ імені Лесі Українки. «Нам пішов назустріч ректор. Люб’язно дав нам танцювальний зал. Хоч вони і маленькі, але краще щось, ніж нічого», – розповів танцюрист.



Насамкінець, Наталія Бунда відзначила хореографа проекту Ольгу Лактіонову, постановника флеш-мобу Олександра Кашевського та найактивнішого учасника проекту «Танцюй з нами!» Олександра Кулю. Вони отримали подяку від організаторів та сувеніри з логотипом Луцька.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Оксана Показати IP 5 Листопада 2012 14:56
Оля - молодець!
Електорат Показати IP 5 Листопада 2012 21:43
Такому "професійному хореографу",як оля потрібно не тільки ще довго вчитися самій мистецтву танцю,а і методиці викладання цієї науки,не говорячи вже про її недолугі організаторські здібності!А що на рахунок 200 лучан,які ніби то приняли участь в проекті,де ніби то навчилися танцювати-то там і 30 учасників неназбиралося!Все що їй вдалося реалізувати це пропіарити хореографічну студію"ск-денс",які теж доречі продеМОНСТРрували примітивні рухи як на студентів-"хореографів" 3-го курсу СНУ!Тож результатів тих сміхо-уроків ,лучани такі і не побачили!І це не дивно,а яскрава демонстрація вдаваного професіоналізму "хогеографа"-олі!!!
Небайдужий Патріот Луцький Показати IP 5 Листопада 2012 23:26
Як приємно, що і у нас є ЕлеКТОрат невідомої партії хореографів. Відразу видно "проФФЕсійну" оцінку даного дійства. А ще "радують" його математичні здібності! Рахувати ЕлеХТОрат "вміє" точно ))) Що ж наступний ваш крок, ЕлеХТОрате ))) п.с. Олі величезне дякуємо. В наш час мало хто може, та й хоче на волонтерських засадах підіймати настрій, віру у ПРЕКРАСНЕ в рідному місті Луцьку!!!
Безпартійний Показати IP 6 Листопада 2012 13:12
Для небайдужих http://www.volynpost.com/walls/931-u-lucku-zavershyvsia-tancyuvalnyj-sezon
настя Показати IP 9 Листопада 2012 20:41
студiя танцiв L&G молодцi))дуже сподобалися дiвчатка мають талант та постiйно посмiхалися дякую хореографу студii))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus