USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Новий кліп С.К.А.Й. знімали в лісі. ВІДЕО

7 Травня 2012 16:38
5 квітня С.К.А.Й. закінчив роботу над кліпом на пісню «Любов». Учора, 6 травня, відбулася прем'єра відео на телебаченні.

Про це інформує Gazeta.ua.

Робота - динамічна. Сюжет розповідає нову історію почуттів, як половинки шукають одне одного і знаходять.

Режисером цієї роботи виступив Олександр Швець.
Зйомки кліпу розпочались ще у листопаді 2011 року. Першим місцем локації стали Чернівці. Зйомки проходили просто на вулицях міста, а також у торгівельному центрі, де були задіяні учасники відомого шоу «Майданс» з Чернівців. Зйомки проходили у лісі, недалеко від Києва.

«Цей кліп ми знімали півроку. Було дуже багато локацій, цікавих моментів. Через те, що ми не автори, а музиканти, було інколи важко зіграти свою роль. А взагалі вийшла дуже яскрава, емоційна робота. Для нас дуже важливо дізнатися думку наших прихильників щодо нового відео, адже його ми готували доволі довго і старанно», - повідомив Олег Собчук.

«Головна ідея кліпу – усі живуть однією думкою про кохання. Хотілося показати справжню любов. Головними героями ми зробили учасників С.К.А.Й.. Їх герої розвивають сюжетні лінії кохання», - сказав режисер Олександр Швець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus