USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

На Волині визначили найталановитіших літераторів

12 Жовтня 2012 11:22
Підбиття підсумків конкурсу юних літераторів відбулося вчора у Луцьку. Змагання організували Волинська обласна мала академія наук та управління освіти ОДА.

Про це повідомляє Волинська правда.

Щорічно на Волині проводиться конкурс юних літераторі, за підсумками якого видається збірка творів. Цьогорічний захід відбувся вже у вісімнадцяте.

В межах конкурсу відбулась презентація нової збірки творчих доробків юних майстрів слова «Сходинками до мрії». Участь у ньому взяли підклітки віком 11-17 років. Переможців визначали у таких номінаціях: поезія, проза, казка, журналістика.

Привітати юних літераторів прибули відомі письменники Волині – Ніна Горик, Надія Гуменюк та Василь Гей.



«Серед вас є, можливо майбутні філологи, адже ви любите слово… а можливо, тут сидять і майбутні письменники», – зауважила, звертаючись до своїх юних колег, Ніна Горик.



«Свій перший вірш я написала в 4 класі. Вчителька попросила скласти кілька римованих рядків,і в мене вийшло… спочатку було важко, але мені подобалось писати вірші,і зараз у збірці «Сходинками до мрії» є 10 моїх поезій», – розповіла переможець конкурсу у номінації «Поезія» дев’ятикласниця Дарина Степанян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus