USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.20 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Малюк відгриз голову змії

28 Січня 2012 13:30
Півторарічний ізраїльський малюк Аміад Гадір, до кімнати якого заповзла змія, розправився з нею, як герой грецьких міфів Геракл ‒ відкусив голову.
Про це повідомляє ТСН.
Мати хлопчика, яка зайшла до нього вранці, виявила, що її маленький син засунув у рот і жує труп 35-сантиметрової рептилії.
Медики хайфської лікарні, куди був екстрено доставлений малюк, оглянули хлопчика і не знайшли на його тілі слідів укусів.
Родичі розповіли, що рано-вранці Аміад, який ночував у спальні батьків, повернувся в дитячу, де виявив змію. Малюк схопив її і відкусив голову, залишившись при цьому цілим і неушкодженим.
Зазначимо, згідно з давньогрецькими міфами, немовлям Геракл голими руками задушив двох отруйних змій, яких підіслала Гера.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
еврей Показати IP 30 Січня 2012 00:46
Ну и что мы имеем в сухом остатке, так сказать общие выводы? -дети в Израиле остаются без присмотра; -родители не выполняют своих обязанностей; -змеи в Израиле, при его переполненности стоматологами всего мира и бывшего СССР, в первую очередь, беззубы; - по этой же причине беззубости - можно утверждать, что в Израиле плохая фауна; -в жилища израильтян способна проникнуть даже 35 см. старая и беззубая рептилия; -в Израиле ввиду каких-то негативных влияний - у животного мира плохая генетика (уже рождаются беззубые змеи-мутанты); - в Израиле нарушаются права змей и они имеют право требовать возмещения ущерба, причинённого геноцидом в отношении сородичей; - и главное..., главное - дети, маленькие дети Израиля, недоедают и вынуждены с голода кушать сырых змей.... моя плакаль....:))))
ірина Показати IP 30 Січня 2012 00:51
в додачу: Как стало известно, в детскую комнату залезла 35-сантиметровая "монетная" змея. Эксперты говорят, что данный вид змеи не относится к ядовитым, но она могла задушить ребенка защищая себя.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus